Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 sep 2015 - Anul XX, nr. 217 (6029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Dumnezeu e cu dosarul lui Vadim Tudor pe birou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Au plâns oameni în hohote la moartea lui Stalin, au plâns şi la a lui Ceauşescu ori Mao Tze-Dun. Aşa că nu văd de ce nu ar boci şi la moartea nepoţelului acestor titani, Vadim Tudor. Aud despre el că şi-a iubit ţara. Dar care o fi fost ţara lui, cumva Rusia? Doar aşa s-ar explica înverşunarea cu care ura democraţia din România.

Hai să vă povestesc şi eu un episod cu acest ins. Acum câteva campanii electorale, când celelalte partide îşi scărpinau scăfârlia pentru a născoci noi metode de a peţi voturile prostimii, Vadim a venit cu o mişcare genială, ieftină şi simplă. Pentru a o înfăptui, a apelat la câteva instrumente vechi, dar trainice, pe nume Gheorghe Zamfir, Ion Dolănescu, Irina Loghin, Leonida Lari, Mitică Dragomir, Ilie Ilaşcu ş.a. Unul cu naiul, altul cu vocea, una cu poezeaua, altul cu fotbalul sau cu disidenţa de peste Prut. Pe toţi i-a inclus pe listele partidului său, folosindu-le popularitatea extrapolitică pentru a prinde voturi.

Şi-n timp ce alte formaţiuni politice promiteau ţărănimii tractoare zdravene ca nişte boi, canalizări şi îngrăşăminte, Dolănescu promitea cel mult o mai mare producţie de cântece de pahar pe la nunţi. Candidaţii de alte culori politice mureau cu discursurile în gât, semănându-şi noduli groşi pe coardele vocale, în vreme ce Irina Loghin străbătea satele ciripind ca o ciocârlie-papagal: „Mamă, mamă, ce-ai crezut / Când pe lume m-ai făcut?”

Vadim a fost un deschizător de drum, fiindcă el a făcut, încă de atunci, ceea ce acum fac toţi, în gaşcă. Desigur că, asemenea întregii clase politice, scopul lui a fost să-i fie fleica mai în sânge şi whisky-ul mai scoţian. De aceea, absolut normal, imediat ce s-a văzut cu voturile în traistă, nevricosul lider şi-a părăsit sus-amintitele instrumente de manipulare la bufetul parlamentului, la o ciorbă de pântece şi un friptan mare cât constituţia ţării.

Dumnezeu e acum cu dosarul lui Vadim pe birou. Îi va lua un an doar simpla inventariere şi studiere a tuturor păcatelor sale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumnezeu e cu dosarul lui Vadim Tudor pe birou.
 Vizualizări articol: 2153 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 7 voturi
Dumnezeu e cu dosarul lui Vadim Tudor pe birou4.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dumnezeu excede peste narcisisti trimis de
(19 sep 2015, 15:14:15
Nu am rabdare nici chef sa pier timpul cu articolasul. Ma leg doar de titlu care este cu accente bizare de manipulare securista. Mey baiezti, vreau mai multa imaginatie atunci cand "tag-uti" un sef "cat de cat suprem" pe felia lui.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei