Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iul 2015 - Anul XX, nr. 153 (5965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Puradelul lui Năstase calcă pe urmele lui tati infractoru’

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oricât se munceşte să ne dea cu praf în ochi, clasa politică românească rămâne doar un cerc de interese. Un loc al învârtelilor. Al mişmaşurilor. Al golăneililor transpartinice.

O reconfirmă recenta numire a băietului lui Adrian Năstase la cabinetul de europarlamentar al pesedistului Cătălin Ivan. Dezgustător, absolut dezgustător! Ivan ar fi putut numi pe altcineva, pe un român capabil şi muncitor, din cei care sunt cu grămada, dar stau pe tuşă şi se gândesc la emigrare.

Dar nu, ca o slugă de profesie care nu-şi uită fostul stăpân, el l-a desemnat pe feciorul unui fost ştăban care s-a dovedit atât de nociv pentru ţara sa, România. Pe care a trădat-o prin furt, motiv pentru care a şi încasat nişte ani de puşcărie, în opinia mea mult prea puţini, comparativ cu pomelnicul de infracţiuni grave pe care le-a comis.

Cineva ar putea obiecta că puradelul lui Năstase o fi şi el vreun mintos şi vreun hărnicel. E posibil, nu contest. Dar metoda acestui mucos impertinent de a ocupa o funcţie atât de importantă lasă de dorit. Plus că mă îndoiesc că un obedient ca rârâitul ăla de Ivan va cuteza vreodată să-l pună la muncă, măcar la şters geamurile biroului său de europarlamentar sau la dat cu mopu’.

Pentru că, subliniem, funcţia respectivă nu este una oarecare. Ea este una plătită regeşte. Dacă puradelul voia să capete experienţă, să-şi facă mâna, n-avea decât să o ia de jos. Să-şi facă ucenicia. Să spele puntea vasului, ca orice mus. Să-i care servieta vreunui om politic, până i se estompează caşu’ de la gură.

Se dovedeşte încă o dată cât de limitat poate fi Adrian Năstase. Cu mintea lui puţină şi înclinată doar spre partea infracţională a vieţii, el nu îşi dă seama ce gafă educaţională comite, împingându-şi rămurica să încaseze moca o ditamai leafa, însumând multe mii de euro lunar. Cu o asemenea educaţie, puradelul va ajunge şi el curând la locurile de zăbavă ale lui tati.

Dar ce ştie prostu’?  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puradelul lui Năstase calcă pe urmele lui tati infractoru’.
 Vizualizări articol: 3290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 13 voturi
Puradelul lui Năstase calcă pe urmele lui tati infractoru’4.4513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Întrebare trimis de
( 6 iul 2015, 13:48:04
Băiatul lui badea Costan a lui Coțobeșca a terminat și el facultatea la buget în Iași,a făcut si un master.
Acum lucrează tot în străinătate,în Londra ;băiatu-i mulțumit,el este muncitor pe schelă în construcție dar încă nu este calificat,nu are salariul unui muncitor englez ci are un salariu minim pe economie.
Care este diferența ? Unii știu.
2.   Oare va veni ziua scadentei? trimis de
( 6 iul 2015, 13:48:16

Domnule NARCIS SIRETEANU, oare va veni ziua scadentei, cand fiecare va face ,,plata” pentru ceea ce a facut in aceasta tara !?

,,Suntem în ţara din care Caragiale a fugit exasperat, ţara în care Eminescu şi-a pierdut minţile, ţara care a refuzat, iresponsabil, oferta făcută de Brâncuşi, la bătrîneţe: aceea de a-şi lăsa întreaga operă compatrioţilor săi. Ţara care şi-a omorît elitele în puşcărie, ţara în care n-au mai vrut să se întoarcă Mircea Eliade, Cioran, Eugen Ionescu, George Enescu. Ţara din care pleacă, mereu, tineri excepţionali şi nu doar ca să se căpătuiască, ţara care furnizează Europei milioane de muncitori cu ziua, prost utilizaţi şi prost plătiţi la ei acasă. Nu pot decît să sper că, sub această pojghiţă de mizerie, există şi o altă ţară, ţara unor oameni cuviincioşi şi cinstiţi, ţara celor care ştiu să se respecte între ei şi să nu se lase manipulaţi de cîteva trupe barbare de oameni stricaţi şi stricători de suflete.” Andrei Plesu
3.   Sa mori tu ca asa e trimis de
( 6 iul 2015, 19:30:52
Sincer, mey Narcisica "care esti" reporter impus si pe felie , daca nu ai fi avut ceva "tangente" cu ceva proptele, nici matale nu prea ajungeai sa ai articole pe la ziar. Nastase "a platit" , l-ati umilit prea mult mey securistilor, l-ati adus in pragul sinuciderii. Care e problema voastra ca Dumnezeu l-a vrut viu si ca vrea binele lu' ficorusu "sa castiga" niste bani frumosi asa cum trebuie sa castige cineva special.
3.1  RE: Sa mori tu ca asa e trimis de
( 7 iul 2015, 20:27:33
Mai JIGODIE SECURISTA,de ,,nea BECALI-DJIJI-LINGAU" ... mult mai ai de oripilat lumea cu simpatiile tale comuniste ? Ce dracu maaaai,rapanosule ... NASTASE trebuia la OCNA,ani grei,pt ca nu numai a furat...ci,a si distrus o generatie de romani,ISTORIA ROMANIEI ! MAAARS,tu,mai BEIZADEA COMUNISTA,la munca ... daca stii ce-i mjunca !??
4.   La Vaslui se traeste ca in feudalism... trimis de
( 6 iul 2015, 20:15:56
Nastase să mulțumească, infractorilor din parlamet care n-au permis arestarea și percheziția în acest dosar, dar furturile și abuzurile sunt evidente pentru orice judecător celebral, dar dacă nu ești lăsat să-ți faci treaba!

Uite asa a meritat "efortul" lu' Nastase!
Reteta clasica: furi cat poti, daca te prinde bagi 1 an maxim 2 de bulau, daca nu, cu atat mai bine.
5.   Felicitări, dragă trimis de
( 6 iul 2015, 21:25:10
Te-ai făcut ziarist, dragă! O, minunat! Ai terminat cu baştanii din Boucovina şi acum îi altoieşti de cei din Capitală! Bravo, dragă! Am să trimit fanfara de la Ilişeti să cânte mămicuţei "Fudula" Merită! Cu aşa fecior...
6.   Incredibil trimis de
( 6 iul 2015, 23:59:13
Este incredibil ca în 2015 se mai găsesc persoane care să le ia apărarea la aceste sugative, acestor căpuse, acestor antiromâni, care au avut unicul ţel de a frauda statul şi în consecinţa poporul român, Şi zic că sunt securişti cei care condamnat cu prea mică blândeţe furăciunile care le-au făcut în dauna noastră a tuturor, M00rţii mamii voastre. Abia voi sunteţi securişti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei