Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mai 2015 - Anul XX, nr. 102 (5914)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Un armăsar politic face Moldova de râs

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai dezgustător aspect al desfrânărilor trecute în dreptul vicepreşedintelui PSD Nichita nu este că şi-a spionat rivalii din politică. În fond, nu este singurul care o face.

Nici asocierea sa cu Clanul Cordunenilor, această adunătură criminală de inşi egali de-ai săi în inteligenţă. În fond, legăturile lumii politice cu mediul interlop, producător de bani ruşinoşi pentru ţară, sunt bine ştiute.

Nici că şi-a zvântat în bătaie gagicuţa de i-a sunat ăleia apa în cap. În fond, la ce te poţi aştepta de la un mitocan educat pe maidanele Dorohoiului.

Nici că folosea poliţia locală pentru a-şi urmări tovarăşa de aşternut, pe toate traseele ei de muiere cu hormonii iuţi ca păstrăvii, căreia în mod sigur i se cam acrise de el. În fond, nu e primul primar care tratează oraşul pe care-l conduce ca pe moşia sa personală, unde dispune cum pofteşte de instituţiile locale.

Nici că nimeni din justiţia locală, inclusiv din secţia DNA, nu sufla în faţa lui. În fond, aceasta este situaţia în multe reşedinţe de judeţ, chiar dacă doamna Kovesi crede altceva.

Cel mai grav lucru este altul. Că acest ins periculos, care ne-a făcut ţara de râsul lumii întregi, provine dintr-un partid social. Dintr-o grupare bazată pe sprijinul celor mulţi, al celor necăjiţi, care abia îşi târâie zilele de azi pe mâine. Uite cu ce se ocupă un lider la nivel naţional al PSD, în timp ce lumea crapă de lipsuri.

Isprăvile sexuale ale acestui ins primitiv, cu tărtăcuţa sunând a gol, fac acum deliciul lumii întregi. S-a scris despre ele de la „Caţavencii” până la un ziar titanic ca „Washington Post”. Se râde copios, în toate limbile, pe seama unei imbecilităţi cu caracter de unicat. Moldova este luată în batjocură.

Doar oamenilor necăjiţi nu le arde de râs. Căci oamenii necăjiţi au votat inşi de teapa lui Nichita, sperând într-un trai mai bun. Nu într-un trai spectaculos mai bun, ci într-un trai doar cu o idee mai cumsecade.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un armăsar politic face Moldova de râs.
 Vizualizări articol: 1900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Un armăsar politic face Moldova de râs5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei