Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mai 2015 - Anul XX, nr. 100 (5912)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Un mare infractor din fruntea PSD a fentat cătuşele. Deocamdată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am mai atins în rubrica de faţă chestiunea clanurilor de interlopi, arătând legăturile lor cu mediul politic. Săptămâna trecută, ceea ce spuneam a fost reconfirmat. Nichita - primar al Iaşiului şi vicepreşedinte al focarului de ciumă & holeră numit PSD - şi-a intimidat un rival în dragoste, cu ajutorul unor membri ai clanului Corduneanu. Aceştia s-au prezentat la respectivul, aflat într-un restaurant, şi i-au transmis că are o oră să părăsească oraşul. Altfel, îl fac bucăţi.

Aşadar, încă un client al rubricii noastre are perspective în dungi, chiar dacă deocamdată a scăpat destul de ieftin. Dar şi Mazăre a scăpat ieftin în primă fază, şi Udrea, şi mulţi alţii.

Lucruri extraordinar de grave se petrec în oraşul studenţiei mele, care nu-şi mai merită titlul de capitală a Moldovei. Recitiţi tableta mea „O încălcare gravă a drepturilor cetăţeanului român” şi o să vedeţi că vorbesc exact despre instalaţiile de ascultare pe care le folosea Nichita pentru a-şi spiona gagica şi adversarii politici.

Bineînţeles, se pune întrebarea cine l-a protejat pe acest infractor atâta amar de ani. Legăturile sale cu justiţia sunt binecunoscute, procurorul Emilian Eva – cel care l-a înfundat pe Dan Voiculescu – fiind, după cum afirma la un post de televiziune fostul prefect de Iaşi Dragomir Tomaşeschi, partenerul său de concedii. Fel de fel de personalităţi i-au declarat sprijinul, în decursul timpului, acestui foarte periculos infractor. Printre ei, Florin Piersic, Mircea Lucescu, Beatrice Rancea. Să le fie ruşine! Au făcut-o gratis? Haideţi să nu fim copii! În mod normal, ar trebui să fie şi ei anchetaţi şi pedepsiţi.

Dar o să le dau prietenilor noştri din serviciile de informaţii, - care ne flatează culegând date concrete din tableta noastră -, o nouă pistă. Una spectaculoasă. Îi invit să cerceteze legăturile dintre Nichita şi Băsescu. Ştiu, sună fantasmagoric, dar când e vorba de bani, nimic nu e fantasmagoric în România. Spor la lucru, băieţi!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un mare infractor din fruntea PSD a fentat cătuşele. Deocamdată.
 Vizualizări articol: 1802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Un mare infractor din fruntea PSD a fentat cătuşele. Deocamdată5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei