Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 296 (8213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Spectacol 2 în 1

Colegiul de Artă Suceava și-a sărbătorit bobocii într-o spectaculoasă călătorie în jurul lumii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seara de marți, 13 decembrie, a aparținut liceenilor de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, care și-au sărbătorit bobocii în fața unei săli pline, în cadrul unui spectacol2 în 1, în cadrul căruia au îmbinat caritatea cu distracția, un bal al bobocilor dublat de un scop nobil.

„Crăciunul în jurul lumii” a fost tema spectacolului din acest an, tinerii artiști propunându-și ca, printr-un demers artistic divers, să străbată întreg mapamondul în doar câteva ore și să-i poarte pe spectatori într-unele dintre cele mai frumoase țări ale lumii.

În incitanta călătorie a elevilor au fost invitate 12 perechi de boboci, starurile spectacolului de marți, care s-au străduit să-i impresioneze pe cei din audiență prin originalitate, ținute creative, prestanță scenică, spontaneitate.

Au intrat în scenă: Rusu Gheorghe Florin și Colban Ioana Maria Steluța reprezentând România, Popovici Ștefan și Lupitrec Miruna care au reprezentat Brazilia, Țintă Rareș și Negrea Campos Maria reprezentanții Germaniei, Pazari Andrei și Timu Evelina - Spania, Sandoval Rodrigo și Drăgoi Sara - Egipt, Muraru Ștefan și Olteanu Andra – Grecia, Bergheaua David și Toader Sabina - Marea Britanie, Ma Andrei și Seserman Giulia – China, Capră Ștefan și Vîrlan Bianca - Statele Unite ale Americii, Amihălăchioaie  Șerban și Cirnodolea Paula – Ucraina, Purdilă Andrei și Chilariu Sofia – Norvegia, Iftimi Silviu și Maxim Ecaterina, reprezentanții Slovaciei.

Câte țări, atâtea obiceiuri de Crăciun, astfel că fiecare pereche a prezentat cele mai interesante tradiții în celebrarea acestei sărbători în țările pe care au ales să le reprezinte. Un demers interesant, educativ, care s-a raliat perfect cu dorința organizatorilor, aceea de a oferi un altfel de spectacol, și anume un eveniment educațional, cultural și filantropic.

 

 

Important de menționat că o parte din banii strânși din vânzarea biletelor va fi donată copiilor cu probleme de sănătate din cadrul Colegiului de Artă, iar cu suma rămasă vor fi pregătite pachete cu bunătăți, care vor ajunge la Asociația Diecezan Suceava, centrul care se ocupă de îngrijirea bătrânilor la domiciliu, cu care liceul a colaborat și anul trecut.

 

Scenete de teatru, muzică de calitate, pe scena Casei de Cultură

Au fost multe momente artistice incluse în spectacolul de marți seară, lucru firesc având în vedere profilul liceului, micii artiști care au evoluat pe scenă în fața sutelor de spectatori simțindu-se excelent în lumina reflectoarelor.

Elevii au pus în scenă un program variat, de la muzică clasică la dans contemporan, multe momente de interpretare instrumentală, un mare plus al show-ului, folclor, scenete de teatru, intervenții artistice care s-au remarcat prin bun gust și talent.

De asemenea, un loc important în cadrul programului l-au avut momentele artistice cu tematică de Crăciun, specifice în mai multe locuri ale lumii.

Înainte de înmânarea distincțiilor, trupa ”Electric Strings”, formată din profesorii și elevii Colegiului de Artă Suceava, a susținut un recital.

 

Toți bobocii au fost câștigători

Au fost premiați toți cei 24 de boboci care s-au afirmat pe scena Casei de Cultură, juriul apreciind implicarea acestora, curajul de a se afirma, expresivitatea, creativitatea numerelor pregătite, determinarea pentru reușita evenimentului.

 Premiul pentru creativitate a fost acordat elevilor Ecaterina Maxim, Silviu Iftimi și Rareș Țintă. Cel mai bun moment muzical a fost apreciat cel fiind al elevilor Andra Olteanu, David Bergheaua și Andrei Pazari, iar cea mai bună prezență scenică - Evelina Timu, Miruna Lupitrec și Ștefan Popovici.

Juriul a oferit premiul pentru cel mai reprezentativ costum elevilor Paula Ciornodolea, Florin Rusu și Șerban Amihălăchioaie, iar distincția pentru expresivitate a fost adjudecată de elevii Steluța Colban, Maria Negrea Campos și Rodrigo Sandoval.

Premiul pentru eleganță a fost înmânat elevilor Bianca Vîrlan, Ștefan Capră, Ștefan Muraru, iar cel mai bun dans a fost considerat cel al elevelor Sara Drăgoi și Sabina Toader.

Sofia Chilariu și Ștefan Popovici au obținut Premiul de popularitate.

Giulia Seserman și Andrei Purdilă și-au adjudecat Premiul al III-lea, iar Premiul al II-lea a mers la Maria Negrea Campos și Andrei Ma.

Miruna Lupitrec și Șerban Amihălăchioaie au obținut Premiul I.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul de Artă Suceava și-a sărbătorit bobocii într-o spectaculoasă călătorie în jurul lumii.
 Vizualizări articol: 1215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Colegiul de Artă Suceava și-a sărbătorit bobocii într-o spectaculoasă călătorie în jurul lumii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei