Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 249 (8166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Ediția 2022

Maraton de distracție și talent, la Balul Bobocilor de la Colegiul „Mihai Eminescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seria spectacolelor organizate în cinstea boboceilor de liceu a continuat joi seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor, când elevii Colegiului Național „Mihai Eminescu” Suceava au pus în scenă Balul Bobocilor 2022.

Ediția din acest an a evenimentului a adus în luminile rampei tineri visători, talentați, emoții specifice și tradiționala competiție pentru cucerirea titlurilor de Miss și Mister Boboc.

O sală plină ochi, în care nu puteai arunca un ac, cu tineri dornici de distracție, fiecare cu telefonul pregătit pentru cele mai cool cadre, a asistat la transformarea scenei Casei de Cultură a Sindicatelor în epicentrul distracției, al tinereții și petrecerii.

Pentru elevii claselor a XII-a, responsabili în mare parte de reușita evenimentului, a fost o încununare a efortului depus, a implicării lor, pentru concurenți a fost un prilej de a se remarca și a se integra în marea familie a colegiului, iar pentru cadrele didactice ocazia de a descoperi alte laturi ale discipolilor lor.

 

20 de candidați la titlurile de Miss și Mister

Cele mai aclamate momente ale serii au fost cele consacrate celor 20 de candidați la titlurile de Miss și Mister, boboci curajoși, dar și emoționați, care au încercat pe parcursul probelor să intre în grațiile juriului și ale publicului.

Starurile balului de joi seară, care și-au propus să-i impresioneze pe cei din audiență prin carismă, prestanță, talent și spontaneitate, au fost Ioana Poroch, Ana Maria Boincianu, Diana Mihailiuc, Lorena Grețcu, Ioana Bolohan, Ioana Știrbu, Teodora Brumă, Ioana Alexa, Alexia Bilius, Elisabeta Chirilă, Gabriel Clim, Mihai Alex, Gheorghe Bucsa, Matei Gaviniuc, Norbert Dominte, Ionuț Maruneac, Ciprian Petrescu, Sebastian Fartais, Luca Politic și Andrei Bercea.

Cu forțe proaspete, destinși, dezinvolți, cei 20 de boboci și-au făcut intrarea chiar de la începutul show-ului și s-au prezentat juriului, fiecare încercând să puncteze la diferite capitole – originalitate, ținută, prezență scenică etc.

Pentru a le oferi un moment de respiro competitorilor, organizatorii au invitat în scenă elevi ai colegiului care s-au evidențiat fie prin secvențe sensibile de interpretare muzicală, interpretare instrumentală, fie prin dansuri ritmate.

S-au remarcat elevii din corul liceului, într-o componență nouă de această dată, îndrumați de profesorul de muzicăIonuț Hîrceag, fetele de la Bucovina Dance Studio cu dansul lor antrenant sau dansul țigănesc, plin de culoare și șarm, pe ritmuri care au electrizat sala.

 

Proba de talent

Cei 20 de boboci au revenit în prim planul spectacolului, de această dată pentru o nouă încercare din cursa pentru adjudecarea titlurilor de Miss și Mister.

Pentru proba de talente, câteva dintre perechi s-au pus în valoare prin intermediul unor momente de dans, alții au mizat pe veleitățile în materie de interpretare vocală sau instrumentală, din repertoriul celei mai tinere generații de la ”Eminescu” nelipsind nici momentele de stand up, magie, pantomimă sau arte marțiale.

Dornici de distracție, spectatorii nu au avut timp să se plictisească, pentru că momentele artistice au cucerit rând pe rând scena Casei de Cultură, maratonul prestațiilor elevilor continuând cu pastile de unor, interpretare, dans.

Joviale și energice, fetele din trupa de majorete a colegiului au transpus pe scenă mișcări sincronizate, jucăușe, orele de muncă, efortul, dar și talentul lor fiind aplaudate de colegii din sală.

De altfel, spectatorii au apreciat prestațiilor colegilor de pe scenă, le-au arbitrat pozitiv prin aplauze și urale, s-au distrat, au scandat și și-au susținut de pe margine colegii care și-au concentrat efortul și energia pentru numerele lor.

Cu aplauze au fost răsplătiți și cei de la Distinct, o trupă rock care abordează coveruri și din care fac parte și absolvenți ai Colegiului „Mihai Eminescu”.

 

Miss Boboc 2022 - Lorena Grețcu, Mister Boboc 2022 - Andrei Bercea

Înainte de alegerea celei mai frumoase și talentate bobocițe, scena i-a aparținut invitatului special, Lino Golden, un artist nonconformist și exuberant, atât prin apariție, cât și prin versurile sale, mare parte cu un mesaj discutabil.

Promotor al trapanelelor, un mix, un curent muzical recent, tânărul a avut mare priză la publicul sucevean ținând cont de reacția elevilor, care s-au distrat bine, s-au ridicat în picioare și au fredonat alături de artist.

După prestația lui Lino Golden, a urmat cel mai așteptat și cel mai tensionat moment al serii, dezvăluirea câștigătorilor competiției de Miss și Mister.

Miss Boboc 2022 de la Colegiul „Mihai Eminescu” a fost desemnată Lorena Grețcu, iar titlul de Mister Boboc 2022 a fost adjudecat de Andrei Bercea.

Locul al II-lea le-a revenit elevilor Teodora Brumă și Gheorghe Bucșa, iar pe locul al III-lea s-au clasat Ioana Bolohan și Gabriel Clim.

Alexia Bilius și Matei Gaviniuc și-au adjudecat locul IV, iar Premiul special pentru zâmbet i-a fost oferit Ioanei Poroch.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maraton de distracție și talent, la Balul Bobocilor de la Colegiul „Mihai Eminescu”.
 Vizualizări articol: 2246 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maraton de distracție și talent, la Balul Bobocilor de la Colegiul „Mihai Eminescu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei