Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 267 (7268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

O seară specială

„Toamna Bobocilor”, spectacol dedicat noilor liceeni de la Colegiul ,,Samuil Isopescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevi, cadre didactice, absolvenți, părinți și prieteni au fost invitați, la finele săptămânii trecute, la Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universității ,,Ștefan cel Mare” Suceava, la un spectacol inedit dedicat bobocilor de la Colegiul Tehnic ,,Samuil Isopescu” Suceava.

Prof. Ramona Chiricheș, unul dintre organizatori, a arătat că ”începutul vieții de licean a fost sărbătorit prin proba artistică și proba personajelor, iar bobocii au surprins publicul prin ingeniozitate, creativitate și spontaneitate. Aceștia s-au prezentat cu mult entuziasm, dar și cu emoții. <Dansul luminilor> a captat încă de la început publicul – un dans de excepție, un mijloc artistic de exprimare a gândurilor de licean”.

Momentele artistice dintre probe au întreținut atmosfera. Recitaluri în limbile engleză, franceză și română, dans, muzică instrumentală, folclor, sketch-uri, pantomimă au creat momente de relaxare și bună dispoziție.

„Bobocii, alături de participanții la spectacol (elevi din clasele a X-a, a XI-a și a XII-a), au arătat cum interacționează cu diferite tipologii de oameni, cât îi prețuiesc pe cei apropiați, au demonstrat că este esențial să fim deschiși legăturilor stabilite într-o relație de prietenie, dar mai presus de toate, au subliniat importanța comunicării, împărtășirii sentimentelor și creării de amintiri”, a mai spus prof. Ramona Chiricheș.

Evenimentul s-a dorit a fi o sărbătoare a bunei dispoziţii şi a prieteniei, în locul balului tradiţional, la finalul căruia bobocii au fost cu toţii premiaţi, iar participanţii au fost răsplătiţi cu dulciuri şi aplauze.

Invitații speciali ai Colegiului Tehnic ,,Samuil Isopescu” Suceava, Ionuț Ilișoi Vichentie și Alexandra Cuza, au făcut ca seara să fie una de neuitat. Ritmurile de jazz, blues, soul, pop, cover-ul baladei rock ,,Shallow” au ridicat publicul în picioare, răsplătind talentul de pe scenă cu aplauze prelungite.

„Seara a fost cu adevărat o seară a bucuriei și prieteniei între toți participanții, elevi și profesori organizatori deopotrivă - prof. Ramona Chiricheș și prof. Manuela Grosu. Amintirile create sunt vii, clare, poartă mirosul toamnei și emoția prieteniei”, au transmis organizatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Toamna Bobocilor”, spectacol dedicat noilor liceeni de la Colegiul ,,Samuil Isopescu”.
 Vizualizări articol: 1863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Toamna Bobocilor”, spectacol dedicat noilor liceeni de la Colegiul ,,Samuil Isopescu”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei