Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 243 (6953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Balul Bobocilor

Alexandra Tcaciuc şi Claudiu Matei au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc ai Colegiului Economic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ediţia din acest an a Balului Bobocilor organizat de Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava i-a purtat pe spectatori într-o călătorie de aproape patru ore, plină de răsturnări de situaţie şi întâlniri neaşteptate, cu tineri visători şi talentaţi, dar şi nelipsita competiţie pentru cucerirea titlurilor de Miss şi Mister Boboc.

O sală plină ochi, în care nu puteai arunca un ac, cu spectatori dornici de distracţie, fiecare cu telefonul pregătit de filmat şi fotografiat, a asistat la transformarea scenei Casei de Cultură a Sindicatelor în ţinutul magiei şi al ştiinţei.

„Magia din umbra ştiinţei” a fost tema propusă de organizatori în acest an, Calipso, Mortia, zâna Măseluţă, Cupidon, Venus – zeiţa iubirii, Pană de corb, Zeul Soare, ielele, Miguel, omul de ştiinţă, traversând multe peripeţii şi situaţii neprevăzute în încercarea de a găsi secretele magiei.

Cele mai aclamate momente ale serii au fost cele care i-au adus în luminile scenei pe cei 20 de candidaţi la titlurile de Miss şi Mister, boboci curajoşi, dar şi emoţionaţi, care au încercat pe parcursul probelor să intre în graţiile juriului şi ale publicului.

Pretendenţi la titlurile de Miss şi Mister au fost: Denis Stoler şi Ana Maria Ștefanescu; Ciprian Sutu şi Gabriela Levinţa; Alexandru Moroşan şi Cristina Boguş; Robert Hoidrag şi Viorica Solcan; Mario Năstase şi Adriana Balaşa; Claudiu Matei şi Ioana Frâncu; Florin Boaru şi Alexandra Tcaciuc; Daniel Gagiu şi Claudia Ateodoresei; Ștefan Aris Cojocariu şi Nicola Ivanovici; Fabio Cîmpan şi Otilia Gânsac.

 

Entuziasm, energie şi multe emoţii

Cu forţe proaspete, bobocii şi-au făcut intrarea în scenă în uralele colegilor lor din sală şi s-au prezentat juriului, fiecare încercând să puncteze la diferite capitole – originalitate, ţinută, prezenţă scenică etc.

Pentru proba de talente, dansurile spectaculoase, momentele muzicale şi de umor nu au lipsit din repertoriul celei mai tinere generaţii de la „Economic”.

Câteva dintre perechi s-au pus în valoare prin intermediul unor momente de dans, fie că a fost vorba de vals, tango, dans contemporan sau folclor. Cei cu veleităţi în materie de interpretare muzicală au optat, pentru cea mai importantă probă a competiţiei de Miss şi Mister, pentru melodii româneşti sau din repertoriul internaţional, chiar în limba rusă.

Arbitrată pozitiv prin aplauze zgomotoase a fost şi sceneta umoristică „Aspirina şi piramidonul”, oferită publicului de doi dintre concurenţi, dar şi momentul de stand-up pregătit de unul dintre boboci.

Până la desemnarea câştigătorilor de Miss şi Mister, proaspeţii boboci înscrişi în concurs au parcurs şi proba de seară, cel mai elegant moment al spectacolului, aplauzele acompaniind permanent cele 10 perechi. La putere pare să fi fost în acest an rochiile lungi până în pământ, vaporoase, cele mai multe în tonuri de roz pudrat sau negru, la fel şi părul buclat, curgând pe umeri.

 

Uddi a fost invitatul special al evenimentului

Despre „cel mai tare bal”, însă pe ritmuri de rap, a povestit Sebastian Cîrcu. Tot pe versuri pline de mesaj şi rap au mizat şi Silviu Găinariu şi Alex Grosariu, prezenţe cunoscute pentru „economişti”, din moment ce corul fanilor a fost, de la strofă la strofă, tot mai consistent. Alex Marula şi Alexandru Grosariu au adus în faţa publicului un număr de magie, iar Denisa Oniga, Denisa Farcaşiu, Sabrina şi Ștefana Dascălu, de la Bucovina Dance Studio, au făcut din nou furori cu mişcările lor ameţitoare de street dance, cucerind scena prin curaj, expresivitate şi sincronizare perfectă cu ritmul muzicii.

Invitatul special al evenimentului a fost Uddi (Dragoş Udilă), un artist în plină ascensiune pe scena muzicală din România, care a reuşit să cucerească topurile muzicale cu piese precum ''Ipotecat'', ''Prietena ta''  sau „Aseară ţi-am luat basma”, precum şi prin colaborările sale. Chiar dacă a venit singur, scena a fost asaltată de organizatori, elevi şi boboci care au vrut să fie mai aproape de Uddi pe parcursul recitalului său. „Scumpă domnişoară”, „Vagabondul vieţii mele”, „Bună Mărie” şi „Adam şi Eva” au ridicat sala în picioare şi au garantat succesul programului artistic.

 

Câştigătorii

La finalul spectacolului, juriul a deliberat, alegerile fiind în acord cu preferinţele celor din sală, dacă ne gândim la uralele din sala de spectacol, care au validat alegerea juraţilor.

Alexandra Tcaciuc şi Claudiu Matei au câştigat titlurile de Miss şi Mister Boboc. Nicola Ivanovici şi Ștefan Aris Cojocariu s-au clasat pe poziţia a II-a, iar Ioana Frâncu şi Denis Stoler au ocupat cea de-a treia treaptă a podiumului. Miss şi Mister Popularitate au fost desemnaţi Ana Maria Ștefanescu şi Fabio Cîmpan.

Desigur, seara de vineri a fost un câştig pentru toată lumea, pentru toţi bobocii care au avut curajul de a trece de provocările competiţiei. Mai mult, pe lângă prieteniile pe care concurenţii le-au legat pe tot parcursul perioadei de repetiţii, emoţii, dar şi distracţie, aceştia au acumulat şi un bagaj consistent de amintiri şi o experienţă de neuitat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandra Tcaciuc şi Claudiu Matei au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc ai Colegiului Economic.
 Vizualizări articol: 4780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Alexandra Tcaciuc şi Claudiu Matei au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc ai Colegiului Economic5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salata de toamnă cu muștar și hrean Arată bine, este dulce-acrișoară, se face relativ ușor și se poate conserva timp îndelungat chiar fără sterilizarea borcanelor. Este bine să o păstrăm în borcane mici.Avem nevoie de:1 kg ardei gras, 1 kg kapia, 1 kg ceapă roșie, 1 kg... Citeşte