Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 238 (6948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Balul Bobocilor

Iulia Badale şi Rareş Silviu Carază, Miss şi Mister Boboc la Liceul ,,Ion Luca” Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele săptămânii trecute, Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei a găzduit cel mai aşteptat eveniment al toamnei pentru elevii şi profesorii  Liceului Teoretic ,,Ion Luca” Vatra Dornei - Balul Bobocilor, ediţia 2018.
Ediţia din acest an a avut ca temă ,,Street Art” şi i-a avut câştigători pe Iulia Badale şi Rareş-Silviu Carază, elevi în clasa a IX-a, profil matematică - informatică. Pe lângă premiile de Miss şi Mister, juriul alcătuit din opt juraţi a atribuit şi premii I, II şi III, precum şi titlurile de Miss şi Mister Popularitate, Miss şi Mister Talent şi Miss şi Mister Originalitate, şi altor 12 tineri talentaţi.

Astfel, locul I a fost ocupat de Carina Soponaru şi Gabriel Ismana, locul II de Georgiana Alupei şi Albert Popa, iar locul III de Roberta Oraniţă şi Raul Prejmereanu.

În acest an, Miss şi Mister Popularitate au fost desemnaţi Alexandra Cărăuşu şi David Donisă. Titlurile de Miss şi Mister Talent au fost acordate Smarandei Bârlădeanu şi lui Casian Verdeşescu, iar cele de Miss şi Mister Originalitate au fost câştigate de Teodora Ursu şi Mihai Moroşan.

După cele două etape de preselecţie desfăşurate în luna septembrie şi patru săptămâni de repetiţii intense, cele şapte perechi finaliste au pus în scenă momente muzicale şi coregrafice, precum şi numere de magie, care le-au pus în valoare talentul şi carisma. 

În acord cu tema din acest an, organizatorii au avut doi invitaţi surpriză. 

Primul a fost Cosmin Agache, botoşăneanul care în urmă cu 7 ani, în finala show-ului ,,Românii au talent’’, uimea o ţară întreagă cu calităţile sale în materie de beatbox.

Cea de-a doua surpriză a serii a fost Corina, reprezentantă a muzicii pop/dance/R&B.

În acest an, evenimentul a fost susţinut de 60 de sponsori şi 18 elevi din clasele a XII-a care s-au implicat activ în organizarea şi desfăşurarea Balului Bobocilor de la Liceul Teoretic ,,Ion Luca’’ Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulia Badale şi Rareş Silviu Carază, Miss şi Mister Boboc la Liceul ,,Ion Luca” Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 2343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iulia Badale şi Rareş Silviu Carază, Miss şi Mister Boboc la Liceul ,,Ion Luca” Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei