Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 nov 2017 - Anul XXII, nr. 258 (6674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Balul bobocilor

Elevii de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” s-au distrat la Academia Eroilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava au avut joi, preţ de câteva ore, şansa de a fi pentru o seară printre cei mai faimoşi şi îndrăgiţi supereroi din fabuloasa lume a Hollywoodului sau din benzile desenate şi, chiar dacă a fost doar un exerciţiu de imaginaţie, nimic nu le-a stat în cale în încercarea de a pune în scenă un spectacol variat.

„Academia eroilor” a fost tema Balului Bobocilor din acest an, evenimentul având loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

Ca atare, pentru ediţia 2017 a spectacolului, organizatorii şi-au propus să poposească în epoca celor mai faimoşi eroi, rând pe rând, pe scena de spectacol  defilând Captain America, Iron Man, Superman, Batman, Spiderman, The Green Lantern, Deadpool, Lara Croft, Cat Woman sau Black Widow.

Personajele au fost întruchipate de cele nouă perechi de boboci înscrise pentru competiţia de Miss şi Mister Boboc 2017. Ulterior, juriul a urmărit evoluţia acestora în cadrul probelor de prezentare, de aptitudini şi în cadrul probei de seară.

 

A rezolvat cubul Rubik legat la ochi

Peste 40 de momente au fost incluse în spectacolul de joi seară, elevii care au avut curajul să evolueze în faţa sutelor de spectatori simţindu-seexcelent în lumina reflectoarelor.

A fost un maraton de numere artistice variate (dans sportiv, contemporan, street dance, beatbox, parkour, interpretare instrumentală sau vocală, scenete), organizatorii dovedindu-le celor prezenţi că s-au pregătit îndelung pentru ca reuşita spectacolului lor să fie, în cele din urmă, o certitudine.

De remarcat au fost câteva momente inedite şi ceva mai rar întâlnite pe scena balurilor, dintre care amintim numărul elevului Matei Gălăţanu, care a rezolvat simultan două cuburi Rubik legat la ochi, numărul de parkour & bike aparţinând altor doi elevi, interpretarea unei piese house cu trompeta etc.

 

De la elevi bobocei la supereroi

Din prisma concursului de Miss şi Mister, balul de joi a fost „un eveniment decisiv pentru soarta omenirii”, în cadrul căruia au fost desemnaţi supereroii care vor salva ţinuturile Academiei.

În tot acest timp, forţele malefice întruchipate de Joker şi Harley au încercat să cucerească puterea Academiei, singurul teritoriu care încă nu este dominat de aceştia acţionând permanent din umbră pentru a pune oprelişti eroilor buni. Aceştia din urmă trebuie să apere graniţele Academiei şi să restabilească pacea în lume.

Intrarea în scenă a eroilor pretendenţi la titlurile de Miss şi Mister a readus în actualitate personaje celebre din filme, animaţii şi benzi desenate, adolescenţii purtând ţinute care au redat cu fidelitate personajul original.

Cea de-a doua încercare a fost proba de talente, testare pe care bobocii au trecut-o cu uşurinţă, adolescenţii dovedind că frumuseţea lor este dublată de talent, inteligenţă şi creativitate, aşa cum îi stă bine unui elev de la „Arte”.

Bobocii s-au străduit să fie din nou la înălţime şi la proba de seară şi vals, ultima ocazie a Juriului Academiei de a discerne care sunt eroii pregătiţisă preia responsabilitatea rolului de supereroi.

Cei 18 eroi înscrişi în concurs au fost: Toma Ungureanu, Andra Boambă, Miriam Ulian, Regado Araujo Guillherme, Adi Cujbă, Claudiu Cremene, Diana Jijie, Melania Popovici, Bianca Palamariu, Sebastian Erhan, Andreea Olaru, Vlăduţ Pascar, Alexandra Florea, Robert Florea, Denisa Genoveva, Mircea Ene, Ioana David şi Ilie Iurciuc.

 

Miss şi Mister Boboc 2017 au fost desemnaţi Alexandra Florea şi Toma Ungureanu

Juriul a hotărât că cei care vor proteja şi vor apăra în continuare Academia sunt Alexandra Florea şi Toma Ungureanu, desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2017.

La capitolul popularitate au fost desemnaţi câştigători Andra Boambă şi Ilie Iurciuc.

Locul al II-lea a fost ocupat de Miriam Ulian şi Alexandru Erhan, iar locul al III-lea de Ioana David şi Robert Florea.

 

Walter Ghicolescu şi Selfie Band

Aproape de finalul spectacolului, organizatorii le-au oferit o surpriză elevilor liceului, invitându-l în mijlocul lor pe folkistul Walter Ghicolescu.

Acesta a interpretat melodii atât din repertoriul propriu, cât şi unele cântate de generaţii de folkişti la rând („Amintire cu haiduci”, „Nu-mi spune” şi „Andrii Popa”), pe care spectatorii le-au arbitrat prin urale şi aplauze puternice.

A urmau Selfie Band, elevi joviali şi puşi pe distracţie din cadrul colegiului.

„Bela Ciao”, „Constantine, Constantine”, „Cântă cucu” sunt doar câteva dintre piesele care au electrizat sala de spectacol. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” s-au distrat la Academia Eroilor.
 Vizualizări articol: 3928 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Elevii de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” s-au distrat la Academia Eroilor3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei