Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 nov 2017 - Anul XXII, nr. 253 (6669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   15 imagini |   ø fişiere video

2 în 1

Balul Bobocilor „în duet”, la Colegiile Tehnice „Alexandru I. Cuza” şi „Petru Muşat”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Sub genericul „Unde-s doi, puterea creşte” şi având în spate mai multe colaborări şi parteneriate de succes, Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava şi Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava şi-au unit forţele şi au organizat împreună un spectacol în cinstea bobocilor unităţilor.
Seara de joi a aparţinut celor două colegii, Balul Bobocilor „în duet” dovedindu-se o idee inspirată, care a generat momente haioase şi numere variate, toate acestea menite să îşi lase amprenta în sufletul fiecărui boboc. Şi dacă tot am amintit de boboci, competiţia consacrată de Miss şi Mister a adus în scenă 20 de adolescenţi curajoşi, câte zece de la fiecare colegiu.
 
 
Trei probe pentru boboci
Tradiţionala competiţie a frumuseţii a debutat cu prezentarea participanţilor, însă laureaţii întrecerii au fost desemnaţi în urma a trei testări - proba de cultură generală, proba de talent şi proba ţinutelor de epocă. 
Proba de cultură generală a inclus întrebări simple, care au pus la încercare mai mult spontaneitatea tinerilor: „Ce face un arici când împlineşte un an?”, „Dacă arunci o piatră roşie într-o mare albastră, în ce se va transforma piatra?”, „Care este culmea matematicii?”, „Care este asemănarea dintre un poliţist şi un DJ?”, etc.
Toate bune şi frumoase, doar că marea majoritatea a boboceilor au răspuns mecanic, fără să ezite, la întrebări care, în mod firesc, necesitau câteva secunde de răgaz. A fost evident micul scenariu pregătit, întrebările fiind probabil date concurenţilor înainte de concurs, însă chiar şi aşa au existat unele poticneli.
Cert este că întrebările care testează prezenţa de spirit a bobocilor sunt mult mai potrivite în spectacole de acest gen, unde ezitările şi emoţiile autentice au farmecul lor, mai curând decât câteva răspunsuri memorate pe de rost.
Următoarea intrare în scenă a bobocilor a coincis cu proba de talente.
Remarcabile au fost prestaţiile la saxofon, chitară electrică, câteva momente umoristice, dans (contemporan, tango) sau arta cu sclipici.
De cealaltă parte, mai curând potrivită unei serbări de la clasele primare şi nu tocmai inspirată a fost alegerea a doi concurenţi de a recita poezia „Ce te legeni...”, a poetului Mihai Eminescu. Intenţia de a recita o poezie o arbitrăm pozitiv, însă o creaţie mai matură, adecvată vârstei ar fi fost mai oportună.
 
Colaj colorat de momente artistice
Spectacolul de vineri seară a fost un colaj colorat de numere artistice, unspectacol însufleţit de scenete de teatru, momente muzicale, dans, umor şi bună dispoziţie.
Inedit a fost „Cântecul paharelor”, interpretat de elevele Andreea Anton şi Maria Gherasim, (prof. coord. Corina Leonte), definit de ritm, armonie şi sincron.
O demonstraţie de talent şi îndemânare au oferit şi elevele Colegiului „Al. I. Cuza”, pregătite de prof. Alina Crăciun şi Ioana Mazilu, care au făcut o rapidă incursiune în timp şi au prezentat mai multe stiluri, tendinţe şi idei revoluţionare în ceea ce priveşte coafurile doamnelor.
Şi-au concentrat efortul şi energia pentru a cuceri aplauzele publicului cei din Ansamblul Studenţesc „Arcanul USV”, tineri a căror experienţă şi profesionalism se traduce printr-o prestaţie fără cusur. Au chiuit, s-au prins în hore, au strigat şi au animat publicul, aşa cum o fac la fiecare apariţie. 
Pe scena de spectacol au mai urcat elevi care au oferit momente muzicale (Larisa Hapenciuc, Emilia Popescu, Paul Proboteanu, Areta Cărbuneanu, Anişoara Dumitru, etc.), pantomime sau scurte scenete de teatru.
Şi folkul a fost bine reprezentat la balul de vineri, de elevele Daniela Buziuc, Mădălina Mitrea, Daniela Candrea şi prof. Cristina Macovei, dar şi de elevul Cosmin Mariciuc. 
 
Comedy Zebra Show
Grupul de umorişti Comedy Zebra Show a evoluat în finalul spectacolului.
Cu numere amuzante, construite din mai multe secvenţe de comedie, muzică şi scenete, echipa Comedy Zebra Show a câştigat simpatia publicului prin umor şi voie bună.
 
Câştigătorii ediţiei
Finalul competiţiei de Miss şi Mister Boboc a desemnat câştigătorii balului din acest an. Toţi cei 20 de adolescenţi au fost premiaţi, fiecare distincţie având câte patru exponenţi, câte doi boboci de la fiecare colegiu.
Titlul de Mister Carisma a fost obţinut de Valentin Rotaru (CT „Al. I Cuza”) şi Răzvan Bortă (CT „Petru Muşat”), iar Miss Carisma au fost desemnate Daniela Tapalagă („Al. I. Cuza”) şi Alesia Iaţcu („Petru Muşat”). 
Premiile de Mister Spontaneitate au mers la Răzvan Cojocaru („Al. I. Cuza”) şi Robert Moroşan („Petru Muşat), iar Miss Spontaneitate – Lisa Chiriac şi Geanina Zamfirache.
Câştigători ai serii au fost şi Denis Cucoş şi Ionuţ Grădinariu - Mister Popularitate, şi Beatrice Amagdalinei şi Simona Pieptănariu - Miss Popularitate.
Juriu a apreciat că titlurile de Mister Talent le merită Ovidiu Airoaie şi Sebastian Djurj şi Miss Talent – Andreea Bucur şi Raluca Bilaucă.
Cele mai râvnite premii de Miss şi Mister Boboc au mers la Maria Ionescu („Al. I. Cuza”), Marta Lămăşanu („Petru Muşat”), Alin Ferar („Al. I. Cuza”) şi Daniel Chislin („Petru Muşat”).
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balul Bobocilor „în duet”, la Colegiile Tehnice „Alexandru I. Cuza” şi „Petru Muşat”.
 Vizualizări articol: 3153 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Balul Bobocilor „în duet”, la Colegiile Tehnice „Alexandru I. Cuza” şi „Petru Muşat”4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei