Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 oct 2017 - Anul XXII, nr. 246 (6662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Balul Bobocilor

Colegiul Naţional „Petru Rareş” şi-a celebrat bobocii în Ţara Minunilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Desfăşurat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava, Balul Bobocilor al Colegiului Naţional „Petru Rareş” Suceava i-a purtat pe spectatori într-o călătorie imaginară, plină de farmec şi întâlniri neaşteptate.

Inspiraţi de una dintre cele mai populare cărţi pentru copii, „Alice în Ţara Minunilor”, a autorului britanic Lewis Carroll, elevii liceului au dat frâu liber imaginaţiei şi au adus în faţa publicului o poveste fantastică despre lumi nebănuite, necunoscute, pe care le-au explorat sub atenta supraveghere a Motanului Cheshire.

Parteneri în călătoria fabuloasă le-au fost Pălărierul, Iepurele şi Regina de inimă roşie, stăpâna tiranică a ţinutului.

20 de boboci au dat năvală în tărâmul cârmuit de Regină, iar la finalul spectacolului cei mai frumoşi şi talentaţi dintre aceştia au fost desemnaţi suveranii ţinutului, mai exact Miss şi Mister Boboc.

Cele 10 perechi şi-au făcut intrarea în ţinute elegante, fiecare pregătindu-şi o succintă prezentare prin care şi-a evidenţiat calităţile şi pasiunile.

 

Psihotrop, tânărul care a transformat programa la limba română de la bac în piese rap

Psihotrop, tânărul din Constanţa cunoscut pentru faptul că pune operele literare pe ritmuri de rap, dar şi pentru colaborarea lui cu formaţia Subcarpaţi, şi-a făcut apariţia în aplauzele spectatorilor.

Mihai Preda a vorbit despre proiectul său în cadrul căruia a transpus o parte din operele literare din programa pentru bacalaureat în piese cu priză la elevi, iar drept dovadă tânărul le-a povestit adolescenţilor din public despre Lică Sămădăul, Ghiţă şi Ana, din „Moara cu Noroc”, în maniera sa originală.

De succes s-a bucurat şi momentul său de improvizaţie, când, pornind de la cuvinte sau obiecte livrate de public, carismaticul Psihotrop a compus spontan scurte strofe de rap.

 

Tatonări pentru acceptarea bobocilor în ţinutul Reginei

Lovindu-se în mod constant de refuzul Reginei de inimă roşie de a-i accepta pe cei 20 de bobocei în ţinutul său, aceştia îi aduc necontenit dovezi ale talentului lor pe care-l valorifică în mai multe momente artistice.

Joacă în scenete de teatru, dansează, fac beat box, spectaculoase demonstraţii de Qwan Ki Do, totul pentru a intra în graţiile neînduplecatei regine.

Pe scenă au urcat şi colegii lor mult mai mici, boboceii din clasa a V-a, cu un moment de dans, Ioana Gabor şi Oana Hapenciuc cu un duet orgă - voce, Denisa Mierlă şi Ami Alexa, The Vibes sau Cosmin Timinger şi Teodora Voinescu.

Momentele de dans şi de interpretare au alternat pe toată durata show-ului, într-un periplu dinamic, vesel şi curajos, exact cum este noua generaţie. 

Viu, rapid, sacadat, aproape ameţitor a fost pasajul de dans al fetelor de la BDS Crew, antrenate de Bucovina Dance Studio, adolescentele remarcându-se de-a lungul timpului în cadrul mai multor spectacole şi concursuri.

 

Irina Rimes a câştigat simpatia tinerilor din public

A cucerit topurile muzicale româneşti, tinerii îi fredonează versurile, radiourile îi difuzează melodiile, iar joi seară a fost invitata Balului bobocilor de la Colegiul „Petru Rareş”.

„Visele”, „I loved you” , „Octombrie roşu” sau „Cosmos” au ridicat publicul în picioare, frumoasa artistă Irina Rimes câştigându-şi un număr consistent de fani la Suceava.

 

Andreea Galanton şi Dennis Bondari sunt Miss şi Mister Boboc de la Colegiul „Petru Rareş”

Aleşii juraţilor pentru cele mai importante titluri ale serii, cele de Miss şi Mister Boboc, precum şi pentru dreptul de a trona peste Ţara Minunilor şi de a o înlocui pe Regină, au fost Andreea Galanton şi Dennis Bondari.

Aşteptatul anunţ a înflăcărat întreaga sală, colegii susţinându-şi cu mult patos favoriţii cu urale zgomotoase şi cu pancarte şi afişe ridicate într-o agitaţie frenetică.

Pe poziţia a II-a s-au clasat Elena Diana Andrei şi Iustin Danalache, iar pe poziţia a III-a – Carina Săicu şi Dan Grigoriu.

Şi cum popularitatea e esenţială în rândurile bobocilor, de titlurile de Miss şi Mister Popularitate s-au bucurat Ioana Greculeac şi Matei Ştefan.

Miss şi Mister Dance au fost desemnaţi Diana Negru şi Emilian Prisacariu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul Naţional „Petru Rareş” şi-a celebrat bobocii în Ţara Minunilor.
 Vizualizări articol: 5981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Colegiul Naţional „Petru Rareş” şi-a celebrat bobocii în Ţara Minunilor3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei