Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 nov 2016 - Anul XXI, nr. 269 (6382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

„Culorile din catalog”

Spectacol în cinstea bobocilor Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu”, pe scena Auditoriumului „Joseph Schmidt”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prin tradiţie, în fiecare toamnă, elevii liceelor sucevene obişnuiesc să-i primească în rândurile lor pe bobocii de clasa a IX-a, la finele săptămânii trecute fiind rândul celor de la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava să organizeze cel mai aşteptat eveniment al începutului de an şcolar - Balul Bobocilor. Ediţia 2016 a evenimentului s-a petrecut sub auspiciile „Culorilor din catalog”, iar momentele şi încercările la care au fost supuşi pretendenţii la titlurile de Miss şi Mister Boboc au respectat tema şi posibilele interpretări ale acesteia.

Spectacolul a fost găzduit de Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, gazdele fiind elevii de clasa a XII-a Alina Traciu şi Ovidiu Coroamă.

Intrarea celor şase perechi de boboci înscrişi în competiţia Miss şi Mister Boboc 2016 a deschis spectacolul-concurs, evoluţia acestora în cadrul celor trei probe - de prezentare, de aptitudini şi de dans – fiind decisivă în desemnarea învingătorilor.

Misiunea de departajare a acestora a aparţinut juriului format din prof. Cristina Hapenciuc - director adjunct, prof. Cristina Grosu şi elevii Nicolae Clişcov, Roxana Grosariu şi Răzvan Ivan.

 

Spectacolul elevilor

Spectacolul adolescenţilor a adus în faţa publicului un program variat, care i-a pus în valoare pe elevii talentaţi ai colegiului, aceştia pregătind momente muzicale, dans, folclor, pantomime sau prezentări de modă neconvenţionale.

Nu au lipsit nici scenetele umoristice, care de regulă fac deliciul acestor baluri, Ionuţ Apetrei şi Vlad Costeniuc, din clasa a X-a C, pregătind „Examenul de bacalaureat” şi „Crezul elevilor”, în timp ce Vasile Gorgan, Vasile Croitor şi Marius Trifo, din clasa a XII-a, au pus în scenă sceneta ”Pedagog de şcoală nouă”, după I.L. Caragiale.

Spectacolul a continuat cu interpretarea elevei Florentina Nica („Te amo” - Rihanna), după care Denisa Matei a interpretat la chitară ’’Yesterday’’ a celor de la Beatles, iar Robert Beldoschi a interpretat la orgă ’’Dragi mi-s mie oile’’ şi ’’Glasul Basarabiei’’. Tot pentru un moment folcloric a optat şi Florentina Nica, cu „Rău mă dor ochii, mă dor’’ şi „Cântă cucu-n Bucovina”, acompaniată de elevii Mihai Mihalache şi Ciprian Lungu. Iar cum unul dintre secretele reuşitei unui bal de succes este diversitatea, Andreea Bursuc a ales să recite o poezie contemporană, „Culoarea sufletului” de Anna Panovici, iar Alexandru Hostiuc, Ioana Dascălu, Daniel Vrăbioru şi Claudiu Gagiu au pus în scenă pantomima „Şcoala altfel”. Elevii Vasile Croitoru, Vasile Gorgan şi Emilia Suman, protagoniştii scenetei „Angajarea unui tânăr care nu prea a fost pe la şcoală”, au reuşit să impresioneze prin prezenţă de spirit, aplomb şi umor. Bine cotat de public a fost şi momentul artistic al elevelor Denisa Matei şi Amalia Nemiţanu, care au interpretat „Dragostea n-are plural”. Prof. Ionuţ Ilisoi a încheiat seria momentelor artistice din cadrului spectacolului de vineri seară.

 

Câştigătorii serii

Titlurile de Miss şi Mister Dance au fost obţinute de Mădălina Snihur şi Robert Beldoschi, iar Miss şi Mister Popularitate au fost numiţi Amalia Răscol şi Alexandru Senciuc. Câştigătorii concursului de Miss şi Mister Boboc 2016 de la Colegiul „Samuil Isopescu” Suceava sunt Denisa Matei şi Alexandru Vereştiuc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol în cinstea bobocilor Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu”, pe scena Auditoriumului „Joseph Schmidt”.
 Vizualizări articol: 2595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spectacol în cinstea bobocilor Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu”, pe scena Auditoriumului „Joseph Schmidt”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei