Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 nov 2016 - Anul XXI, nr. 261 (6374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

Ana Croitoru şi Lucian Faraon - Miss şi Mister Boboc la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ana Croitoru şi Lucian Faraon au devenit Miss şi Mister Boboc la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, pe baza voturilor publicului. Premierea a făcut-o directoarea Mihaela Ursaciuc, mereu alături de elevii care doresc să se afirme şi cu aprecieri la scenă deschisă la adresa celor foarte implicaţi.

La fel de desăvârşiţi în ţinută, atitudine şi prestanţă au fost şi ceilalţi boboci: Narcisa Nechitoaia şi Andrei Orhean – Miss şi Mister Popularitate; Smărăndiţa Mureş şi Radu Panţiru – Miss şi Mister Naturaleţe; Beatrice Gemanari şi Ştefan Macovei – Miss şi Mister Frumuseţe; Alexia Lişneanu şi Ionuţ Boca  – Miss şi Mister Spontaneitate; Rebeca Pazar şi Daniel Popovici – Miss şi Mister Originalitate; Cătălina Vicu şi Mihai Boca – Miss şi Mister Eleganţă; Andreea Bîrsan şi Dorin Popescu – Miss şi Mister Creativitate.

Debutul spectacolului-concurs prin intrarea perechilor de seniori şi juniori pe covorul roşu, în cadrul Carnavalului de la Veneţia, a fost spectaculos şi a deschis valsul bobocilor, aducându-i pe scenă pentru a face cunoştinţă cu ei. Dansul seniorilor, tarantella, a animat atmosfera şi a oferit un moment de culoare şi de ritm. Tot elevii claselor a XII-a au purtat publicul pe ritmuri de swing şi de disco. Prezentatorii Raluca Paşcovici şi Ionuţ Gheorghiu, Alexandra Răcilă şi Sebastian Bîrsan au reuşit să impresioneze în permanenţă prin prezenţă de spirit, ţinută şi umor. 

Tema Balului Bobocilor 2016 la Colegiul „Alexandru cel Bun” a fost ”Back to the Future”, iar momentele şi încercările la care au fost supuşi pretendenţii la titluri au respectat tema şi posibilele interpretări ale acesteia. Ineditul spectacolului-concurs l-a constituit proba de cultură generală care şi-a dorit să fie piatra de încercare pentru participanţi. Proba a fost gândită în trei etape şi a testat cunoştinţele de geografie, cunoştinţele de cultură generală şi cunoştinţele de literatură ale celor opt perechi de elevi. Încadrat perfect în tema balului, celebrul roman „Maşina timpului”, al lui H.G. Wells, a fost suportul întrebărilor gândite de seniori pentru boboci, probă care chiar a fost apreciată şi care a încurajat lectura.

Tema a fost şi pretextul probei impuse care a plimbat publicul printre ani, evenimente, personalităţi, genuri muzicale şi stiluri de dans. Bobocii au pregătit prezentări scurte ale unor ani reprezentativi pentru anumite domenii, ani pe care i-au ilustrat prin dans, prin reproducerea unor secvenţe din filme sau prin ingenioasa imaginare a unui dans al mirilor în 2025.

Proba la alegere a adus pe scenă momente de pantomimă, dans ţigănesc, streetdance, samba, cabaret, stiluri de dans de actualitate, stand-up comedy, scurte piese de teatru sau interpretare muzicală.

 

Invitații evenimentului

Invitaţi ai organizatorilor au fost trupa de rock a colegiului, Potera, care a susţinut un miniconcert, şi Sergiu Butnaru, care a interpretat trei piese proprii pe beaturile lui Răzvan Catargiu.

Shift, Criss Blazziny şi Aspy au fost invitaţii speciali ai serii şi cei care au organizat un after party. Timp de 45, respectiv 30 de minute, scena a antrenat publicul, iar până dimineaţă toţi cei prezenţi s-au bucurat de muzică bună şi distracţie.

Andresa Crăiuţ şi Cosmin Balan, Miss şi Mister Boboc din urmă cu patru ani, au înmânat premiile, coroniţa şi, nu în cele din urmă, ştafeta bobocilor actuali, prezentului care abia se obişnuieşte cu ideea că reprezintă, de fapt, viitorul. 

„Back to the Future” a fost o călătorie imaginară care a pornit de la nişte întruniri ale elevilor din cele zece clase a XII-a implicate, a continuat cu preselecţiile, cu promovarea balului în corpurile de clădire ale colegiului, cu împărţirea afişelor în oraş, a mai fost nevoie de sponsori care au susţinut spectacolul-concurs ca de obicei, a fost necesară achiziţionarea scenei, a luminilor, rezervarea sălii (Toaca), realizarea şi vânzarea biletelor (Tipografia Terra Design), au fost programate repetiţiile sub directa şi atenta îndrumare a coregrafilor Andrei şi Oana Podariu. Şi totul a fost posibil datorită unor elevi inimoşi coordonaţi de Andreea Babi (clasa a XII-a A) şi prin implicarea permanentă a prof. George Checheriţă şi a dirigintei Aurica Lucaci.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ana Croitoru şi Lucian Faraon - Miss şi Mister Boboc la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 4505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ana Croitoru şi Lucian Faraon - Miss şi Mister Boboc la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei