Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 nov 2016 - Anul XXI, nr. 260 (6373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

”Ani de liceu”

Alexandra Humă şi Andrei Busuioc au fost aleşi cei mai frumoşi boboci ai Colegiului „Petru Muşat”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seara de joi a fost una specială pentru elevii Colegiului Tehnic „Petru Muşat” Suceava, aceştia alegându-şi cei mai frumoşi boboci în cadrul unui spectacol organizat chiar la ei acasă, în incinta cantinei unităţii. Cel mai aşteptat eveniment al toamnei i-a adus în lumina reflectoarelor pe cei mai curajoşi şi creativi adolescenţi în cadrul unor pantomime, scenete umoristice şi momente de dans în conformitate cu tematica petrecerii - „Ani de liceu”.

Desigur, nu toate momentele s-au încadrat în sfera spectaculosului, multe dintre ele, mai curând modeste şi fade, nu au convins auditoriul, chiar dacă i-au dezvăluit pe elevii de la „Petru Muşat” în alte ipostaze decât cele obişnuite.

În centrul întregului demers al elevilor a stat nelipsita competiţie pentru cucerirea titlurilor de Miss şi Mister Boboc.

Şase boboci şi şase bobociţe au trebuit să parcurgă mai multe testări – proba de prezentare, proba de seară, proba de spontaneitate, pentru a-şi adjudeca titlurile de Miss şi Mister ale celei mai noi generaţii de elevi de la „Petru Muşat”.

După câteva ore de concurs au sosit şi mult aşteptatele rezultate.

Locul al III-lea a fost ocupat de Nicolae Onica şi Gabriela Huţan, pe locul al II-lea s-au poziţionat Radu Andrei Secrieriu şi Laura Muha, iar pe locul I s-au situat Adi Pavăl şi Lavinia Olariu.

Titlurile de Miss şi Mister Boboc ale Colegiului Tehnic „Petru Muşat” 2016 au fost adjudecate de Alexandra Humă şi Andrei Busuioc.   

 

Momente de spectacol

Spectacolul liceenilor a debutat cu Adi Bivol şi Codruţ Ilie, o apariţie familiară printre elevii unităţii şcolare, cei doi adolescenţi care au interpretat câteva piese rap revenind pe scenă de mai multe ori pe parcursul spectacolului, cu piese în stilul care deja i-a consacrat printre colegi.

Simpatice şi pline de vitalitate au fost fetele din trupa „Teens”, care au adus în atenţia publicului două momente muzicale la care colegii din sală au reacţionat foarte bine. „Îmi place mult la şcoală, dar în pauză / Îmi place şi la ore, dar numai când chiulesc” au fost versurile mereu de actualitate care au stârnit zâmbete cârcotaşe printre adolescenţii care s-au regăsit în refrenul tinerelor.

Opreliştile cu care se confruntă liceenii la şcoală, neînţelegerile fără sfârşit dintre băieţi şi fete sau conflictele dintre elevi şi profesori au fost transpuse într-o scenă de pantomimă în cadrul căreia au evoluat aşa-zişii „Pik şi Pok”, elevi cu mare priză la public.

Spectacolul a mai fost completat de momente de dans, scenete de umor şi o  prezentare de modă marca Iulian Semeghin.

 

Probele de concurs

Pentru a uşura misiunea juriului, cei 12 boboci angrenaţi în competiţia de Miss şi Mister Boboc au fost invitaţi în scenă pentru o probă menită să le testeze inventivitatea, fiecare competitor trebuind să deseneze pe un flipchart un obiect notat pe un bileţel. Desigur, talentul într-ale desenului nu a fost punctul forte al celor mai mulţi dintre boboci, prilej bun pentru o porţie sănătoasă de râs.

Proba de prezentare a ţinutei de seară - rochie lungă, adecvată momentului, le-au ajutat pe fete să acumuleze puncte importante, chiar dacă spaţiul de defilare nu a fost unul generos.

Organizatorii le-au pregătit bobocilor şi o probă de spontaneitate, care însă a avut, mai curând, efect invers. La întrebările „Care este semănarea dintre un poliţist şi un DJ?”, „Care cer nu are stele?”, „Unde a fost semnată Declaraţia de Independenţă?”, „Care este culmea matematicii?”, elevii au răspuns mecanic, aproape fără ezitare, dând impresia că întrebările şi răspunsurile le-au fost livrate înainte de concurs. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandra Humă şi Andrei Busuioc au fost aleşi cei mai frumoşi boboci ai Colegiului „Petru Muşat”.
 Vizualizări articol: 5569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alexandra Humă şi Andrei Busuioc au fost aleşi cei mai frumoşi boboci ai Colegiului „Petru Muşat”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei