Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2015 - Anul XX, nr. 261 (6073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

Elevii Colegiului de Industrie Alimentară au sărbătorit „Viaţa în culori”, la Balul Bobocilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Explozie de culori, bună dispoziţie, diversitate şi un concert final de-a dreptul ”fierbinte” au fost principalele coordonate ale Balului Bobocilor 2015 al Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, spectacol care s-a desfăşurat vineri seară, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Culorile au fascinat omenirea dintotdeauna, oferind armonie şi frumuseţe, astfel că, pentru patru ore, liceenii au decis să trăiască „Viaţa în culori”, decorul ce ilustra un curcubeu imens, ţinutele celor care au urcat pe scenă şi jocurile de lumini întregind spectacolul de culoare al tinerilor.

14 perechi de boboci şi-au făcut curaj şi, în speranţa că vor obţine titlurile de Miss şi Mister Boboc 2015, s-au înscris în competiţia care desemnează cei mai frumoşi elevi de clasa a IX-a.

Liceenii şi-au creat propriul lor univers, plin de culoare şi de zâmbete, astfel că în ton cu tema aleasă, în debutul spectacolului, organizatorii au însufleţit scena printr-un dans sincron ritmat şi plin de antren. Tot în paşi de dans şi-au făcut intrarea în scenă şi cei 28 de boboci care şi-au dat concursul pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc, distincţii care au fost acordate la finalul întregului spectacol, după ce juriul i-a apreciat pe tineri în cadrul probelor de dans, creativitate şi perspicacitate.

 

Elevii au evoluat într-o mare de culoare

La început de spectacol, Mihaela Diaconescu le-a oferit colegilor săi un moment muzical, iar elevi de clasa a XII-a, coordonaţi de prof. Daniela Herdeş, au adaptat în ton cu zilele noastre câteva secvenţe din celebrul film „Ani de liceu”.

Pentru ediţia din acest an a Balului Bobocilor organizatorii nu au uitat nici de momentele de folclor, gustate de publicul tânăr şi aduse în scenă de Mihaela Tătaru, Monica Strugar şi Vasile Ilk, aceştia fiind acompaniaţi de câţiva colegi care au oferit dansului popular o tentă modernă, stilizată, admirată de toţi spectatorii.

Elevul Mihai Cofler a prezentat un număr de dans, iar Dănuţ Ilaş a cântat la saxofon, după care bobocii şi boboacele şi-au făcut din nou apariţia în scenă pentru proba de creativitate. Proba le-a testat elevilor îndemânarea, băieţii trebuind să facă un nod la cravată într-un timp cât mai scurt, jurizaţi fiind de prof. Constantin Dumitru, iar fetele au fost notate după modul în care au reuşit să-şi aranjeze o eşarfă la gât.

A urmat proba de perspicacitate, organizatorii pregătind elevilor o serie de întrebări în ton cu tema balului - „Care este semnificaţia culorii violet?”, „Care este culoarea prin care ai putea descrie eşecul?”, „Care este culoarea care te reprezintă?” etc.

Bobocii s-au retras pentru a se pregăti de proba de dans, pe scenă fiind invitaţi  Cosmin Druţu, Adrian Sacaliuc şi colegul lor Lucian, pentru un număr de beat box, moment cu mare priză la tinerii din sală.

Muzica şi dansul au dominat cea de-a doua parte a spectacolului: Laura Lazurcă a interpretat piesa „Niciodată să nu spui niciodată”, Andreea Miron a ales tot o melodie din repertoriul românesc, Cosmin Druţu şi Adrian Sacaliuc au optat pentru ritmurile de hip-hop, în timp ce colegul lor Mihai Cofler s-a remarcat printr-un număr de dans. Tinerii au mai avut unele stângăcii, emoţiile i-au făcut să aibă câteva ezitări, taxate nejustificat de colegii din sală care nu au apreciat tot timpul munca, efortul şi mai ales curajul celor de pe scenă, din public fiind auzite huiduieli sau fluierături.

 

Dansuri fierbinţi la concertul Alessiei

Invitata specială a serii a fost interpretă Alessia, aceasta făcându-şi apariţia alături de trei tinere dansatoare. Alessia s-a făcut remarcată prin repertoriul ales, cele mai multe dintre melodii fiind cunoscute de public, dar mai ales prin spectacolul oferit alături de dansatoare, spectacol dominat de mişcări provocatoare, dansuri lascive şi pasionale, îndrăzneala fetelor de pe scenă uluind audienţa.

Cu toate că show-ul artistei a fost un pic cam „fierbinte”, elevii au aclamat-o, mai în glumă mai în serios i-au făcut complimente, iar fetele nu au ratat ocazia de a face câteva selfie-uri cu artista.

Piesele interpretate au urmat aceeaşi linie, fiind vesele și antrenante, „Boro na sou po”, „Ale Kumaye”, „Plouă”, „Fată rea”, „Vorbe letale”, „Hacker de sentimente”.

 

Câştigătorii serii

După aproape patru ore de spectacol, juriul a desemnat câştigătorii concursului de Miss şi Mister al Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, titlurile fiind obţinute de Bianca Gorcea şi Eduard Rusu.

Locul al II-lea a fost adjudecat de Lilioara Roznovan şi Cosmin Nesteriuc, iar locul al III-lea a fost ocupat de Alexandra Mihalache şi Denis Nistiriuc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii Colegiului de Industrie Alimentară au sărbătorit „Viaţa în culori”, la Balul Bobocilor.
 Vizualizări articol: 4581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Elevii Colegiului de Industrie Alimentară au sărbătorit „Viaţa în culori”, la Balul Bobocilor1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lapte de cioară Dacă vă amintiţi din copilărie de un desert pufos ca fulgul de porumbel, cremos, vanilat şi uşor numit ”lapte de pasăre”, ei bine, aceasta este varianta ”hard”, cu alcool şi multă cacao amăruie. Probabil că denumirea dată de... Citeşte