Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 dec 2010 - Anul XV, nr. 301 (4592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Mazda 6 Facelift pune accentul pe calitate și eficiență

Click aici pentru VIDEO

Mazda a venit cu forțe proaspete în lupta cu greii segmentului mediu, unde japonezii nu își propun să se impună, ci să insufle respect și să degaje armonie. Versiunea restilizată a vârfului de gamă Mazda6, ce preia elementele cheie fiozofiei Zoom-Zoom, își rafinează subtil aspectul și conținutul tehnologic pentru a anima vânzările unui automobil eclectic dar practic. Vârful de gamă ridică ștacheta calității dar și a eficienței, devenind unul din cele mai echilibrate modele ale segmentului.

Retușurile estetice sunt completate de câteva modificări tehnice menite să alinieze modelul de clasă medie la tendințele actuale din piață.

Pe partea de performanță Mazda a căutat să scoată în evidență raportul echilibrat dintre dinamică și consum. Motorizările, șase la număr, ating standarde mai ridicate de eficiență, mulțumită optimizărilor realizate pe parte tehnologică. Revizuite complet, unitățile pe benzină de 1,8 litri și 2,5 litri asigură un consum mai redus.

Propulsoarele diesel de 2.2 litri, de asemenea revizuite, se remarcă prin autonomia oferită, dar și prin cuplul motor ridicat la turații joase. Disponibile în trei variante de putere cu valori cuprinse între 129 și 180 de cai putere, unitățile diesel dispun de patru cilindri și ultima generație a sistemului de injecție directă. O noutate în gama agregatelor prezente pe Mazda 6 Facelift este propulsorul pe benzină de 2.0 litri disponibil cu o cutie automată în 5 trepte. Unitatea înlocuiește vechiul motor de 2.0 litri, dar vine cu mai mulți cai putere, cifre de consum mai scăzute și tehnologia de injecție directă de combustibil DISI.

Un capitol aparte îl constituie șasiul, direcția și suspensiile cărora li s-au adus multiple modificări. Ca atare, Mazda6 Facelift are o ținută de drum mult mai sigură la viteze ridicate, o stabilitate îmbunătățită pe viraje, plus un nivel de confort mult mai mare.

Pe partea de design, schimbările au vizat în principal secțiunea față. Aici se regăsește o nouă grilă motor, spoilerul este revizuit foarte subtil, ca de altfel și forma farurilor. Linia laterală este retușată într-o manieră mult mai fluidă, în timp ce spatele mașinii rămâne, în mare, neschimbat. Jantele din aliaj de 17 și 18 inch, cu un design atractiv, acordă o notă de sportivitate sedanului japonez, ca de altfel și accesoriile disponibile în diverse puncte ale caroseriei.

Interiorul este mai sărac în noutăți. Materialele folosite pentru tapițerie, inserturile cromate din jurul sistemului audio și climatizării împreună cu finisajele de la nivelul consolei sunt singurele care aduc un aer proaspăt în habitaclu.

Până în prezent, Mazda6 s-a vândut în 300.000 de unități la nivel global, dintre care peste 140.000 în Europa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mazda 6 Facelift pune accentul pe calitate și eficiență.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mazda 6 Facelift pune accentul pe calitate și eficiență5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei