Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 269 (7881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Lansare proiect: ”Proiect de investiții privind consolidarea capacității Spitalului Municipal ”Sfinții Doctori Cosma și Damian” Rădăuți, în identificarea și tratarea infecției cu virusul SARS-CoV-2 prin achiziție de echipamente”

Spitalul municipal ”Sfinții Doctori Cosma și Damian” Rădăuți, în calitate de beneficiar, anunță demararea (semnarea) contractului de finanțare nerambursabilă nr. 685/28.10.2021, Cod SMIS 2014+ 140975 pentru proiectul ”Proiect de investiții privind consolidarea capacității Spitalului Municipal ”Sfinții Doctori Cosma și Damian” Rădăuți, în identificarea și tratarea infecției cu virusul SARS-CoV-2 prin achiziție de echipamente”:

Titlul proiectului: „PROIECT DE INVESTIȚII PRIVIND CONSOLIDAREA  CAPACITĂȚII SPITALULUI MUNICIPAL „SF. DOCTORI COSMA ȘI DAMIAN” RĂDĂUȚI ÎN IDENTIFICAREA ȘI TRATAREA INFECȚIEI CU VIRUSUL SARS-COV-2 PRIN ACHIZIȚIA DE ECHIPAMENTE”

 

Componenta 1: REACT EU - Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19

Axa Prioritara: Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie, cu finanțare din REACT-EU

Operațiunea: Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criza în contextul pandemiei de COVID-19 şi al consecințelor sale sociale

Obiectul general al proiectuluiîl reprezintă acordarea finanţării nerambursabile de către AM POIM, pentru implementarea Proiectului nr. cod SMIS2014+140975 intitulat: “Consolidarea capacității Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma şi Damian” Rădăuți în identificarea şi tratarea infecției cu virusul SARS-COV-2 prin achiziția de echipamente”, pe durata stabilită şi în conformitate cu obligaţiile asumate prin prezentul Contract de Finanţare inclusiv Anexele care fac parte integrantă din acesta.

 

Obiectivele specifice ale proiectului:

1. OS1 - Îmbunătățirea capacității de diagnostic și tratament al pacienților infectați cu noul coronavirus internați la Spitalul Municipal Rădăuți prin dotarea cu aparatură și dispozitive medicale necesare pentru tratamentul pacienților cu infecție COVID-19.

2. Asigurarea unei protecții adecvate a cadrelor medicale și a pacienților față de infecția cu noul coronavirus.

 

Rezultate așteptate:Prin proiect se urmărește crearea unei capacități adecvate de îngrijire și tratament a cazurilor de infecție cu SARS-COV-2 şi de gestionare a crizei sanitare de către Spitalul Municipal Rădăuți prin dotarea cu echipamente medicale, dispozitive medicale și de protecție medicală, echipamente pentru decontaminare şi suport triaj.

Valoarea totală a Contractului de Finanțare este de 39.927.157,93 lei (treizeci și nouă milioane nouă sute douăzeci și șapte mii una sută cincizeci și șapte lei și nouăzeci și trei bani), după cum urmează:

Valoarea totală

Valoarea totală eligibilă

Valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR REACT -EU

Valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional

Valoarea cofinanţării eligibile a Beneficiarului

Valoarea neeligibilă inclusiv TVA

(lei)

(lei)

(lei)

(%)

(lei)

(%)

(lei)

(%)

(lei)

39.927.157,93

39.927.157,93

39.927.157,93

100

0

0

0

0

0

Perioada de implementare a Proiectului este de 29 luni, respectiv între data 01 august 2020 și data 31 decembrie 2022, aceasta cuprinzând, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Date de contact:

Spitalul Municipal ”Sf. Doctori Cosma și Damian” Rădăuți, str. Calea Bucovinei nr. 34A, tel. 0230564067, e-mail: spitalradauti@yahoo.com, https://www.spitalul-radauti.ro/

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansare proiect: ”Proiect de investiții privind consolidarea capacității Spitalului Municipal ”Sfinții Doctori Cosma și Damian” Rădăuți, în identificarea și tratarea infecției cu virusul SARS-CoV-2 prin achiziție de echipamente”.
 Vizualizări articol: 883 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lansare proiect: ”Proiect de investiții privind consolidarea capacității Spitalului Municipal ”Sfinții Doctori Cosma și Damian” Rădăuți, în identificarea și tratarea infecției cu virusul SARS-CoV-2 prin achiziție de echipamente”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei