Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 17 (7629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accidentul mortal de pe Calea Unirii, încă un caz în care centura de siguranță putea face diferența

Vineri, 22 Ianuarie 2021 (14:01:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Tânărul în vârstă de 22 de ani implicat în accidentul produs joi după-amiază pe Calea Unirii din Suceava, în zona de coborâre dinspre Centru spre Grupul Școlar, nu a supraviețuit, din păcate, impactului violent cu mai mulți copaci. Un detaliu important este că tânărul a fost proiectat în afara mașinii, ceea ce i-a fost fatal. Și în acest caz, centura de siguranță putea face diferența, iar tânărul, dacă nu era proiectat din habitaclu, avea șanse mult mai mari de supraviețuire.

Conform anchetei polițiștilor de la Biroul Rutier Suceava, în jurul orei 16.45, Petrișor Serenciuc, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unui Mercedes Benz, având direcția de deplasare dinspre centrul municipiului către cartierul Burdujeni, pe sectorul cuprins între intersecţia cu strada Cernăuţi şi Grupul Școlar, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, mașina ieșind în decor prin partea dreaptă. Autoturismul a plonjat în afara drumului, după impactul cu mai mulţi arbori. Cauza pierderii controlului asupra volanului nu este clară, însă mai multe persoane au observat că tânărul conducea foarte grăbit, trecând de pe o bandă pe alta.

Mai multe persoane care au oprit imediat la faţa locului au observat faptul că de sub capota autoturismului marca Mercedes ieşea fum, intervenind cu extinctoarele personale. După cum am amintit, tânărul era în afara mașinii, în stop cardio-respirator. Pe trotuar, a fost găsit un bărbat de 39 de ani, cu domiciliul în Botoșani, care le-a spus polițiștilor că circula pe trotuarul adiacent străzii Calea Unirii și a fost atins ușor de către Mercedesul scăpat de sub control.

Personalul medical a constatat ulterior că acesta nu are nici un fel de leziuni.

Din păcate, joi, în jurul orei 18.15, tânărul de la volan a fost declarat decedat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidentul mortal de pe Calea Unirii, încă un caz în care centura de siguranță putea face diferența.
 Vizualizări articol: 9610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accidentul mortal de pe Calea Unirii, încă un caz în care centura de siguranță putea face diferența0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei