Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 dec 2020 - Anul XXV, nr. 306 (7611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Poliția Locală a început ridicarea mașinilor parcate pe ruta alternativă de circulație spre zona comercială a Sucevei

Duminică, 3 Ianuarie 2021 (19:04:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Șoferii care blochează benzile de circulație de pe noua rută alternativă care leagă centrul Sucevei de zona comercială (Iulius Mall, Bazar, SCS), riscă să se trezească cu mașinile ridicate, având de plătit atât amendă, cât și costurile de recuperare a autovehiculelor.

Pe fondul aglomerației care “sufocă” principala arteră de circulație a municipiului, viceprimarul Lucian Harșovschi a îndemnat sucevenii să folosească ruta alternativă creată peste Podul Unirii, dat în folosință în septembrie, care poate fi parcursă în doar câteva minute.

El a făcut și o demonstrație în acest sens, transmițând live cum a circulat din Centru până la Iulius Mall în mai puțin de cinci minute, în condițiile în care pe Calea Unirii erau ambuteiaje.

„Sucevenii care doresc să meargă din zona centrală a orașului către zona comercială, sau în sens invers, pot folosi această rută, fără a sta în aglomerație”, a spus Lucian Harșovschi.

În paralel cu încurajarea utilizării rutei alternative, municipalitatea suceveană a luat măsuri pentru a descuraja utilizarea zonei carosabile a acestei artere de circulație drept parcare pentru mașini.

Chiar în timpul live-ului transmis de viceprimar este surprinsă acțiunea de ridicare a mașinilor care încurcau o bandă de circulație de pe strada Energeticianului, la care se ajunge de pe artera nou creată, după traversarea Podului Unirii.

“Am început ridicarea mașinilor care încurcă circulația pe strada Energeticianului. Din păcate încă sunt unii care nu înțeleg că trebuie să respecte semnele de circulație, parchează aici și blochează sensurile de mers. Alături de colegii de la Poliția Locală vom ridica aceste mașini, astfel încât ceilalți să poată folosi ruta alternativă”, explică viceprimarul Lucian Harșovschi, pe filmare.

Prezent la operațiune, șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a oferit mai multe detalii: “Mașinile se ridică în baza nerespectării regimului rutier privind oprirea și staționarea, în zonă sunt amplasate indicatoarele cu oprirea interzisă, dar și cele care avertizează șoferii că li se poate ridica mașina.

Șoferul va fi sancționat, i se aplică puncte de penalizare, va trebui să plătească operațiunile de ridicare, transportul și staționarea. Este ultima măsură la care recurgem, după parcurgerea pașilor legali, inclusiv avertismente afișate în bordul mașinilor”.

Pentru a ajunge din Centru spre zona comercială a Sucevei se virează la dreapta la semafor, către Biserica Mirăuți, pe strada cu același nume, spre Podul Unirii, iar după traversarea acestuia se merge spre stânga, ajungându-se în dreptul Iulius Mall, spre Bazar, iar de acolo mai departe, spre destinația dorită. Această rută reprezintă o porțiune din varianta alternativă Suceava – Botoșani, care este în lucru, în prezent fiind turnată placa celui de-al doilea pod, care face legătura și spre strada Traian Vuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliția Locală a început ridicarea mașinilor parcate pe ruta alternativă de circulație spre zona comercială a Sucevei.
 Vizualizări articol: 3040 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Poliția Locală a început ridicarea mașinilor parcate pe ruta alternativă de circulație spre zona comercială a Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei