Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2020 - Anul XXV, nr. 267 (7572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Activistul Daniel Bodnar, șicanat în trafic în timp ce urmărea un camion cu lemne. Polițiștii vorbesc despre o banală tamponare

Joi, 12 Noiembrie 2020 (13:24:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost din nou victima unei acțiuni de intimidare în timp ce încerca să urmărească un camion cu lemne cu o încărcătură suspectă. Joi dimineață, în jur de ora 5.00, activistul se afla în trafic, la Vicovu de Sus, la volanul mașinii sale. El a încercat să prindă din urmă un camion cu lemne, însă s-a trezit în față cu un autoturism Mercedes E Class, al cărui șofer a făcut manevre evidente pentru a nu-l lăsat să treacă, după modelul mașinilor care ”țin spatele” transporturilor de contrabandă.

Daniel Bodnar a filmat scenele în care se observă în mod evident cum este șicanat de mașina din față (SV-98-BRU). 

Când a încercat să depășească mai hotărât, șoferul din față a tras de volan spre mașina sa. Bodnar a tras de volan stânga, ieșind în afara carosabilului, însă între cele două mașini a avut loc o coliziune laterală.

”Urmăream un camion cu lemne supraîncărcat, avea jumate de metru peste racoanță, iar la scurt timp după aceea a venit mașina patronului sau a băiatului patronului care a întors în fața mea și m-a blocat. A rulat în fața mea pe contrasens, iar în momentul în care am intrat în depășire am fost acroșat. Este incredibil unde s-a ajuns”, a declarat activistul de mediu.

El a sunat la 112, la fața locului ajungând un echipaj de poliție. Una din primele griji ale polițiștilor a fost ca activistul să nu le filmeze fețele. La fața locului, polițistii au vorbit despre ”tamponare”, deși imaginile arată în mod evident că a fost vorba de ceva mult mai grav.  

 

Vă prezentăm punctul de vedere al poliției cu privire la ”tamponare”:

”Având în vedere imaginile postate pe o rețea de socializare privind o șicanare în trafic  din zona Vicovu de Sus - Putna vă comunicăm că polițiștii s-au autosesizat și l-au sancționat contravențional pe șoferul vinovat cu amendă în valoare de 870 de lei, pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, fiind totodată dispusă reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 60 de zile. Totodată și șoferul care a realizat filmarea a fost sancționat cu măsura avertismentului pentru utilizarea telefonului mobil în timpul conducerii vehiculului”.

Tânărul care l-a șicanat în trafic pe activist se numește Vasilică Știrban, are 22 de ani, și este fiul unui patron de gater din Gura Putnei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activistul Daniel Bodnar, șicanat în trafic în timp ce urmărea un camion cu lemne. Polițiștii vorbesc despre o banală tamponare.
 Vizualizări articol: 4111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Activistul Daniel Bodnar, șicanat în trafic în timp ce urmărea un camion cu lemne. Polițiștii vorbesc despre o banală tamponare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei