Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 aug 2020 - Anul XXV, nr. 182 (7487)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Un activist de mediu a depășit pe linia continuă și trecerea de pietoni un camion cu lemne

Miercuri, 5 August 2020 (15:05:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Activistul de mediu Daniel Bodnar, cel care a sesizat la 112 numeroase transporturi de lemn ilegale, fapt dovedit ulterior la cântar, a comis o gravă abatere în trafic, în timp ce urmărea un vehicul greu. Chiar într-un live postat de el pe Facebook, în timp ce urmărește un vehicul greu cu lemn, în Rădăuți, Daniel Bodnar depășește camionul peste linia continuă și apoi pe trecerea de pietoni, încercând să le arate celor care îl urmăresc în direct pe rețeaua de socializare presupusa neregulă a transportului. Ceea ce a făcut Daniel Bodnar se numește contravenție, adică amendă însoțită de suspendarea permisului de conducere. Polițiștii rutieri au înregistrată și o petiție în care reclamantul solicită luarea de măsuri față de Bodnar, pentru manevra neregulamentară efectuată. O astfel de abatere de la regimul rutier nu poate fi trecută cu vederea doar pentru că acesta este un activist de mediu care a descoperit multe nereguli în ultima perioadă. Monitorul de Suceava a publicat în ultimele două-trei săptămâni mai multe articole în care a relatat pe larg sesizările lui Daniel Bodnar și constatările ulterioare ale inspectorilor ISCTR Suceava, privind camioane care circulau supraîncărcate cu multe tone de lemn în plus, punând în pericol siguranța traficului și degradând drumurile. Activismul său cu rezultate notabile nu trebuie însă să se transforme într-o goană periculoasă pe străzi, în care dorința de a depista nereguli să ducă la punerea în pericol a siguranței rutiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un activist de mediu a depășit pe linia continuă și trecerea de pietoni un camion cu lemne.
 Vizualizări articol: 5712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Un activist de mediu a depășit pe linia continuă și trecerea de pietoni un camion cu lemne3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei