Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iul 2020 - Anul XXV, nr. 171 (7476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Spitalul Suceava caută colaboratori în clinici și universități din țară și străinătate

Joi, 23 Iulie 2020 (12:31:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Managerul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, medicul Alexandru Calancea, intenționează să dezvolte o rețea de colaborare cu universități și clinici din țară și din străinătate și împreună cu echipa de la spital să refacă imaginea acestei unități medicale, grav afectată de accidentul epidemiologic Covid, din martie.

„Mi-aș dori foarte mult să refacem imaginea acestui spital și a Sucevei, să avem un spital performant, un spital de elită, prin colaborări cu universitățile. Avem o colaborare strânsă și, sperăm, de durată cu Universitatea Ștefan cel Mare Suceava, vrem și cu alte universități din țară și din străinătate, cu clinici de renume din țară și din străinătate. Vrem să aducem noi specialități la Spitalul Județean Suceava, să facem noi proceduri astfel încât să avem un spital performant, unde putem să ne tratăm așa cum este normal în secolul 21”, a declarat, în conferință de presă, noul manager al spitalului.

Dr. Calancea a afirmat că deja au fost contactați medici din centre universitare, cărora li s-a făcut oferta de a veni să lucreze la Suceava și ceea ce se așteaptă este ca legislația să permită din nou organizarea concursurilor pentru angajarea pe perioadă nedeterminată și nu doar angajări temporare, cum este acum, pe durata stării de alertă.

Alte obiective enunțate de doctorul Calancea, în calitate de manager, sunt formarea unei echipe medicale unite și performante și schimbarea modului de comunicare dintre echipa medicală- pacient – familia pacientului.

„Suntem încă în dificultate, suntem un spital Covid, dar asta nu ne împiedică să avem grijă și de pacienții cu patologie non Covid, pentru că avem trasee foarte bine stabilite, verificate de medicii epidemiologi, astfel încât pe lângă patologia Covid, pe care o tratăm, să avem grijă și de pacienții noștri non Covid, cu urgențe medico-chirurgicale sau cu alte patologii cronice. Aceste lucruri se vor face treptat având în vedere evoluția epidemiologică de la zi la zi. Ne dorim în continuare să progresăm, să avem noi specialități, să fim performanți”, a declarat dr. Calancea, care mizează pe sprijinul colegilor din spital în misiunea pe care și-a asumat-o acceptând funcția de manager. „Cred că totul este posibil dacă suntem uniți și știm ce avem de făcut”, a mai spus medicul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Suceava caută colaboratori în clinici și universități din țară și străinătate.
 Vizualizări articol: 2187 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spitalul Suceava caută colaboratori în clinici și universități din țară și străinătate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei