Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iul 2020 - Anul XXV, nr. 166 (7471)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ordine pe străzi

Camion cu macara și platformă de ridicat mașini, în dotarea Primăriei Suceava

Vineri, 17 Iulie 2020 (19:10:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Municipalitatea sucevenă are de acum înainte posibilitatea de a ridica sau muta mult mai rapid autoturismele care încurcă traficul, lucrări edilitare sau sunt abandonate pe domeniul public, odată cu achiziția unui autocamion echipat cu macara și platformă.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a precizat că valoarea de achiziție a utilajului se ridică la 566.740 lei, fără TVA, iar contractul a fost încheiat în data de 23.12.2019, livrarea fiind făcută la jumătatea lunii iulie 2020.

Autocamionul va fi folosit pentru ridicarea vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public, a vehiculelor staționate sau parcate neregulamentar și a vehiculelor aflate în zona lucrărilor edilitare pe domeniul public sau privat al municipiului.

„Vehiculele fără stăpân sau abandonate pe domeniul public precum și cele staționate neregulamentar vor fi ridicate, transportate și depozitate la fosta stație de tratare a apei de la Mitocu Dragomirnei, iar proprietarii vor putea achita, în vederea restituirii, contravaloarea cheltuielilor privind ridicarea, transportul și depozitarea acestora, plus amenda. Vehiculele aflate în zona lucrărilor edilitare, care încurcă, vor fi ridicate și mutate pe un loc cât mai aproape de locul inițial, cu respectarea normelor rutiere privind staționarea”, a precizat Lucian Harșovschi.

Autocamionul marca IVECO, echipat cu macara și platformă de ridicat mașini, are cabina de culoare albă prevăzută cu două girofaruri de culoare galbenă montate deasupra, proiectoare de ceață, radio-CD, aer condiționat, iar pe partea de motorizare, capacitatea cilindrică este 4.485 cm3, cuplu maxim la motor este de 750 Nm cu o putere dezvoltată a motorului de 206 CP, cutia de viteze este automată cu 6+1 trepte, având admisie aer ridicată și priză de putere, un alternator de 120 A și 24V, blocaj diferențial la punte spate, în vreme ce emisiile de poluare sunt EURO VI-D, existând prefiltru combustibil încălzit și preîncălzire aer admisie motor.

Pentru a putea reglementa activitatea de ridicare, transport și depozitare a autoheviculelor la ședința de Consiliul local din luna aceasta se va iniția un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui Regulament privind ridicarea, transportul și depozitarea vehiculelor fără stapân sau abandonate, a vehiculelor staționate sau parcate neregulamentar și a vehiculelor aflat în zona lucrărilor edilitare pe domeniul public sau privat al municipiului Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camion cu macara și platformă de ridicat mașini, în dotarea Primăriei Suceava.
 Vizualizări articol: 2124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Camion cu macara și platformă de ridicat mașini, în dotarea Primăriei Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei