Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iun 2020 - Anul XXV, nr. 144 (7449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Trafic feroviar blocat de ape între Frasin și Gura Humorului

Luni, 22 Iunie 2020 (10:36:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

UPDATE Reprezentanții CFR au anunțat că traficul feroviar în zona afectată de inundații a fost reluat, iar trenurile oprite pe parcurs și-au reluat circulația.

Circulația feroviară este oprită de la prima oră a dimineții pe distanța Gura Humorului-Frasin, unde calea ferată a fost inundată de apă și aluviuni. Practic, traficul feroviar spre Ardeal este blocat. Conform celor de la clubferoviar.ro, mecanicul trenului R 5720 (Câmpulung Moldovenesc – Suceava) a anunțat că nivelul apei a depășit ciuperca șinei și a oprit trenul, anunțându-și superiorii.

Sunt oprite în trafic patru trenuri, din care două de lung parcurs. Este vorba de trenul IR 1833 Iași-Timișoara Nord, oprit în Gara Suceava, și IR 1653 București Nord-Vatra Dornei, oprit la Gura Humorului. Mai staționează două trenuri de scurt parcurs, Câmpulung Suceava și Suceava – Ilva Mică.

În urma verificărilor efectuate la fața locului de către personalul de specialitate al Regionalei CF Iași, linia Gura Humorului-Frasin a fost închisă pentru intervenții. Pe lângă nivelul crescut al apei, și terasamentul liniei a fost spălat. Personalul Diviziei Linii efectuează lucrări pentru reluarea circulației. Problema pare una destul de serioasă deoarece cei de la CFR pregătesc transbordare auto între Frasin și Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic feroviar blocat de ape între Frasin și Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2948 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trafic feroviar blocat de ape între Frasin și Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei