Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2020 - Anul XXV, nr. 127 (7432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Covor asfaltic pe DN 17, după Dorna, și reparații pe DN 2H Rădăuți-Putna

Marţi, 2 Iunie 2020 (16:05:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Lucrătorii de la Secțiile de Drumuri Naționale Suceava și Câmpulung Moldovenesc lucrează în această săptămână pe două sectoare importante, cu utilaje proprii și cu materie primă de la stația de asfalt a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași.

Continuă lucrările de pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, pe sectorul după Vatra Dornei. Este o lucrare amplă, de turnare covor asfaltic, care a ajuns la Podu Coșnei și care va continua până la limita cu județul Bistrița-Năsăud. Echipele de muncitori mai au de lucrat și o porțiune de la Pojorâta, care a fost decopertată, și unde vor reveni cu turnare de covor pe parcursul acestei luni. Lucrările de pe DN 17 au fost întârziate destul de serios până acum de ploaie și de vremea total nespecifică lunii mai.  

În această săptămână s-au început lucrări și pe DN 2H, Rădăuți-Putna. Aici este vorba de lucrări de reparații ale carosabilului, în special pe laterale. Cine circulă pe acest drum știe că șoseaua este îngustată de porțiunile stricate de pe laterale, spre acostament, ceea ce face ca șoferii să meargă foarte des pe axul drumului și să existe risc mai ridicat de accidente. Pe porțiunile foarte stricate se face decopertare completă și se așterne covor asfaltic. DN 2H este de ani de zile în stare proastă pe această porțiune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Covor asfaltic pe DN 17, după Dorna, și reparații pe DN 2H Rădăuți-Putna.
 Vizualizări articol: 1770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Covor asfaltic pe DN 17, după Dorna, și reparații pe DN 2H Rădăuți-Putna5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei