Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mai 2020 - Anul XXV, nr. 121 (7426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Anexele unei gospodării din Râșca, unde o familie cu 10 copii își ținea toata agoniseala, s-au făcut scrum în urma unui incendiu

Marţi, 26 Mai 2020 (08:54:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Anexele unei gospodării din Râșca, unde o familie cu 10 copii își ținea toata agoniseala, s-au făcut scrum în urma unui incendiu, în seara de 24 mai, în jurul orei 22.30. Au ars grajdul și magazia din lemn în totalitate,hainele și rechizitele copiilor, dar și mașina de spălat, frigiderul, o betonieră și bunuri alimentare. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Fălticeni, ajutați  de o autospecială din cadrul SVSU Râșca, au lichidat incendiul și au eliminat pericolul ca acesta să se propage la locuința în care stau 12 persoane. Este vorba de familia Mona şi Marian Veghenie. 12 persoane, părinții și cei 10 copii, trăiesc din ajutorul social în valoare de 400 de lei/lunar.

Copiii mai mărişori merg la şcoală, învaţă foarte bine şi au premii. Tatăl copiilor munceşte cu ziua în pădure, pentru a rotunji venitul familiei. Nici înainte de incendiu nu le era ușor acestor oameni și au fost ajutați în repetate rânduri de oameni de bine, dar acum, după incendiu, această familie are nevoie de alimente, de un frigider, o maşină de spălat, pături, perne, pilote, detergenţi, rechizite și haine pentru copii.

Campania umanitară pentru aceşti copii necăjiţi a fost iniţiată de Mugurel Duceag, director departament securitate la Ekipa - Pază şi Protecţie, care a mai ajutat, împreună cu alţi oameni generoşi, această familie și în trecut. Pentru a ajuta acești oameni greu încercați de soartă, oameni care îşi trimit copiii la şcoală şi care fac eforturi pentru a-i hrăni şi îmbrăca, puteţi lua legătura cu iniţiatorul campaniei umanitare, Mugurel Duceag, la telefon 0740 517 410, cu mama copiilor, la telefon 0756 931 622 sau mergând direct acasă la familia din Râşca. Pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/mugurel.duceag puteţi găsi informaţii şi imagini cu această familie din Râşca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anexele unei gospodării din Râșca, unde o familie cu 10 copii își ținea toata agoniseala, s-au făcut scrum în urma unui incendiu.
 Vizualizări articol: 3996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Anexele unei gospodării din Râșca, unde o familie cu 10 copii își ținea toata agoniseala, s-au făcut scrum în urma unui incendiu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei