Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 apr 2020 - Anul XXV, nr. 91 (7396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Interpretul de muzică populară Nelu Bălășoiu, infectat cu coronavirus, a murit marți în spitalul din Suceava

Marţi, 21 Aprilie 2020 (20:34:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Interpretul de muzică populară Nelu Bălășoiu s-a stins marți dimineață în spitalul din Suceava, unde fusese internat la mijlocul săptămânii trecute. El suferea de diabet în stare avansată și a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Victor” din Ilișești, unde era îngrijit de o bună bucată de timp. În urma testării făcute în spital, sâmbătă a fost confirmat cu Covid-19, starea lui deteriorându-se până la moartea acestuia, în cursul dimineții de marți.

Viața marelui interpret de muzică populară în vârstă de 71 de ani s-a legat de meleagurile Bucovinei după ce pe 23 martie 2018 Nelu Bălășoiu a fost transferat în Centrul pentru Persoane Vârstnice Ilișești, într-o stare de sănătate precară. Aici a avut parte de cea mai bună îngrijire și avea să se pună pe picioare în următoarele luni de zile. Faptul că începuse să se simtă bine și vizitele repetate ale fiului său l-au făcut de Nelu Bălășoiu să se gândească din nou la muzica pe care o purtase toată viața în suflet, iar  în luna noiembrie a anului 2018 a înregistrat astfel o primă piesă muzicală în decorul Muzeului Satului de lângă Cetatea de Scaun a Moldovei, urmată apoi de alte înregistrări de muzică populară, tot la Suceava.

Primele semne că ceva nu e în regulă au apărut în timpul săptămânii trecute, când Nelu Bălășoiu a început să se simtă rău. El a fost preluat joi de echipajul unei ambulanțe, împreună cu un alt pacient al centrului, care manifesta simptome de Covid-19. În cursul zilei de sâmbătă fiul interpretului, Ionuț Bălășoiu, anunța pe o rețea de socializare că: ”Din păcate tata a fost testat ieri, iar astăzi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat ca a suferit și un accident vascular cerebral, iar acum se află în comă.”

Cu toată silința medicilor de a-l salva, în cursul dimineții de marți a fost anunțat decesul interpretului Nelu Bălășoiu, a cărui muzică va rămâne pentru totdeauna în sufletele celor care au îndrăgit-o.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interpretul de muzică populară Nelu Bălășoiu, infectat cu coronavirus, a murit marți în spitalul din Suceava.
 Vizualizări articol: 3155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Interpretul de muzică populară Nelu Bălășoiu, infectat cu coronavirus, a murit marți în spitalul din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei