Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mar 2020 - Anul XXV, nr. 75 (7380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

10 puncte de control pentru a restricţiona accesul în Suceava şi localităţile limitrofe

Marţi, 31 Martie 2020 (11:37:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Autorităţie sucevene au instituit începând de astăzi zece puncte de control pentru a restricţiona accesul în municipiul Suceava. Prefectura Suceava a amintit că prin Ordonanța Militară nr. 6/ 2020 a fost instituită, pe perioada stării de urgență, măsura carantinării în municipiului Suceava și în zona limitrofă formată din opt comune, respectiv Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți, Mitocu Dragomirnei.

De asemenea, în jurul zonei carantinate se instituie o  zonă de protecție,  ca perimetru de siguranță  în jurul localităților carantinate, formată din toate celelalte unități teritoriale administrative din județul Suceava. 

Prefectul judeţului, Alexandru Moldovan, a spus că în vederea punerii în aplicare a Ordonanței Militare privind instituirea carantinei pentru municipiul Suceava și comunele limitrofe au fost instituite puncte fixe de control constituite din polițiști, jandarmi și militari.

Astfel, pentru verificarea şi restricționarea accesului în municipiul Suceava au fost instituite 10 puncte fixe, după cum urmează: DJ 178 Centrul localității Mihoveni; DN 17 Trei Movile; DJ 209 C Moara; intersecția DN 2 cu DJ 74 C la Cumpărătura; DJ 208 A Bosanci spre Luncușoara; DJ 290 Văratec; DN 29 Salcea; DN 2 Pătrăuți; DN 29 A cu DJ 208D Adâncata și DC 59 Fetești.

De asemenea, în județ, pe căile de acces au fost instituite alte șase puncte fixe la pe DN 2 Drăgușeni; DN 17 B Broșteni; DN 17 Poiana Stampei; DN 18 Cârlibaba; DJ 208 A Dolhasca şi DN 2/DN 29C Siret.

          Alte două puncte fixe de control sunt operaționalizate prin instituirea de puncte fixe de control constituite din polițiști, jandarmi și militari de către autoritățile responsabile din județele limítrofe. Cele două puncte fixe sunt pe DJ 208 C la Vorona în judeţul Botoșani şi pe DN 15 C, la Oglinzi în judeţul Neamț.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 10 puncte de control pentru a restricţiona accesul în Suceava şi localităţile limitrofe.
 Vizualizări articol: 5150 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 puncte de control pentru a restricţiona accesul în Suceava şi localităţile limitrofe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei