Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 feb 2020 - Anul XXV, nr. 32 (7337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Mașina MAI oprită de polițiști pentru că șoferul circula haotic era condusă de șeful Corpului de Control al Prefecturii

Luni, 10 Februarie 2020 (15:38:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Update:
Șeful Corpului de Control al Prefecturii avea o concentrație de peste 0.8 la mie, astfel că se va alege cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului

Autoturismul Dacia Logan cu numere ce aparțin Ministerului Afacerilor Interne care a fost filmat în timp ce se deplasa în mod haotic era condus de șeful Corpului de Control al Prefecturii, Gheorghe Cotin. Şoferul se deplasa pe drumul dinspre Fălticeni spre Suceava, iar autoturismul pe care îl conducea a fost filmat dintr-o mașină care rula în spate.

Mașina suspectă, cu numărul de înmatriculare MAI 43933, a fost oprită de un echipaj rutier pe bulevardul principal al municipiului Suceava, în imediata apropiere a sediului Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. Polițiștii au acționat în urma unui apel la 112 din trafic în care un bărbat semnala că mașina respectivă se deplasează în mod dubios.

Cotin nu a dorit să sufle în etilotest, polițiștii bănuind că acesta este băut. Totuși, acesta a acceptat să fie condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Rezultatul acestora va lămuri dacă șoferul era sau nu băut la volan.

Cel puțin până luni în jurul prânzului rezultatele nu erau încă cunoscute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mașina MAI oprită de polițiști pentru că șoferul circula haotic era condusă de șeful Corpului de Control al Prefecturii.
 Vizualizări articol: 4989 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Mașina MAI oprită de polițiști pentru că șoferul circula haotic era condusă de șeful Corpului de Control al Prefecturii3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei