Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 ian 2020 - Anul XXV, nr. 3 (7308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Un deputat de Botoşani a încasat patru amenzi după o parcare neregulamentară în preajma Aeroportului Suceava

Marţi, 7 Ianuarie 2020 (12:08:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un deputat din Botoşani a fost implicat într-un scandal în ultima zi din anul 2019 la Aeroportul Suceava, după ce un poliţist de la Serviciul Transporturi, care era de serviciu, l-a rugat să mute maşina parcată neregulamentar. Deputatul a încasat patru amenzi şi a rămas fără permis de conducere.

Poliţistul criminalist sucevean Bogdan Bănică, liderul Sindicatului Decus, a făcut publică şi o filmare în care apare deputatul Răzvan Ilie Rotaru, vădit deranjat de apariţia poliţistului.

Rugat să mute maşina, deputatul s-a apucat de făcut poze la alte maşini parcate în apropiere, ameninţând că va verifica el „cum stă treaba”. Pe filmare mai apare cum poliţistul îi cere deputatului documentele, ceea ce îl irită şi mai tare.

Sindicalistul Bănică acuză că circul a fost unul mult mai de durată, iar deputatul a scos „cartonul cu poză ştampilată” ameninţându-l pe poliţist că va avea de suferit. Acesta a refuzat să prezinte documentele pentru control. 

Pentru oprire neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor poliţistului, neînmânarea documentelor pentru control şi tulburarea ordinii şi liniştii publice poliţistul i-a aplicat deputatului amenzi în valoare de 2.240 de lei, totodată luând şi măsura suspendării permisului de conducere.

„La mai mare, boss, felicitări pentru cum respecţi legile ţării pe care şi tu (paradoxal) le-ai votat. Dacă nu erai parlamentar aş fi zis că eşti un tupeist nemernic, o scursură socială, un exemplu de frustrare şi nesimţire ordinară. Dar din păcate eşti deputat, Rotaru Răzvan-Ilie şi nu-mi permit să-ţi spun adevărurile astea”, este o parte din mesajul dur postat de sindicalist pe pagina sa de Facebook.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un deputat de Botoşani a încasat patru amenzi după o parcare neregulamentară în preajma Aeroportului Suceava.
 Vizualizări articol: 3937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Un deputat de Botoşani a încasat patru amenzi după o parcare neregulamentară în preajma Aeroportului Suceava4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei