Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 229 (7230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Concert Vunk și Kapushon la deschiderea anului universitar la USV

Marţi, 1 Octombrie 2019 (18:57:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Prima zi a noului an universitar 2019 – 2020 la USV a fost marcată de un concert al celebrei trupe Vunk, dar și a rapperului moldovean Kapushon, pe esplanada din faţa corpului A.

Concertul a fost dedicat „bobocilor” universității sucevene, care a început anul cu aproape 10.000 de studenți, un adevărat record, remarcat de prorectorul Mihai Dimian, care a venit să-i întâmpine, de pe scenă, dar și în public.

Cu toate acestea, printre cei aproape 1500 de participanți la eveniment, cei mai activi și mai încântați de concert s-au dovedit cei care, după vârstă, le sunt părinți, dar și foști studenți, dornici să-i vadă în concert pe cei de la Vunk, cu muzica cărora au crescut.

Diferența de vârstă dintre majoritatea celor din public și cei de pe scenă a fost evidențiată și de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, care a anunțat că săptămâna viitoare vor susține concertul cu care marchează 25 de ani de activitate.

Timp de mai bine de o oră, cele mai cunoscute melodii din repertoriul trupei Vunk au răsunat în parcul din fața Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, publicul devenind din ce în ce mai implicat, cântând alături de ei „Pleacă”, ”Scapă-mă de ea”, ”Fă-mi cu mâna” sau „Vreau o țară ca afară”.

Spectacolul lor a fost apreciat de public, care, la final, le-a strigat „Bis! Bis!”, dorind să continue distracția până târziu în noapte.


 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert Vunk și Kapushon la deschiderea anului universitar la USV.
 Vizualizări articol: 1613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concert Vunk și Kapushon la deschiderea anului universitar la USV5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei