Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 201 (7202)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Luni, 9 septembrie

A VIII-a ediție a Simfoniilor de toamnă aduce pe scenă 120 de artiști de elită din Chișinău

Joi, 29 August 2019 (13:52:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Clubul Rotary Suceava-Bucovina va organiza luni, 09 Septembrie 2019, începând cu ora 19:00, a VIII-a ediție a evenimentului cultural Simfonii de toamnă.

Anul acesta, sucevenii vor petrece o memorabilă seară de toamnă în compania renumiților artiști de la Filarmonica Națională ”S. Lunchevici” din Chișinău - dirijor Mihail Agafița, Capela Corala Doina - dirijor Ilona Stepan, Corpul de Dans - soliștii Tatiana Costiuc (soprană), Igor Turcan (tenor), Marin Gheraș (nai), Eugen Negruță (acordeon), artiști care vor interpreta arii celebre de muzică clasică.

Spre mijlocul primei luni de toamna, orașul Suceava va vibra pentru câteva ore iar orchestra, corul și corpul de balet vor reuni 120 de artiști de elită.

Concertul extraordinar va avea loc pe Esplanada Casei de Cultura a Sucevei, accesul făcându-se doar pe baza de invitație, începând cu ora 18.00.

„Dăruiți comunității împreună cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului derulează acest proiect și în 2019, după extraordinarele ecouri ale primelor șapte ediții ale evenimentului.

Organizarea regalului de muzică clasică la Suceava „Simfonii de toamnă”, ediția a-VIII-a, va fi posibilă datorită partenerilor care ni s-au alăturat în eveniment, proiectul fiind susținut de nume importante din mediul de afaceri local, de autoritățile locale și județene, precum și de mass-media.

Primele șapte ediții ale evenimentului au adus pe scena artiștii de la Filarmonica din Botoșani în 2012 și 2014, de la Opera Naționala Română din Iași în 2013, 2016 și 2018, de la Filarmonica Naționala „Serghei Lunchevici” din Chișinău în anul 2015 și de la Filarmonica George Enescu din Iași în 2017.

„Acest eveniment a ajuns de la statutul de proiect la statutul de eveniment datorită superbului public, a sucevenilor care s-au regăsit în ceea ce am adus pe scena și ne-au determinat să fim mai buni cu fiecare an ce trece. Aceasta este normalitatea spre care ne îndreptam și pe care ne-o dorim la noi acasă, în Suceava.

Ne bucură foarte mult ca toamna la Suceava este acum asociată cu Simfoniile.

Trăim cu convingerea ca oricât de mult am încerca să facem pentru comunitatea din Suceava, nu este suficient, aceasta merita întotdeauna mai mult decât ceea ce putem noi face. Mulțumim pentru susținere, Suceava!”, au declarat reprezentanții Rotary Club Suceava Bucovina – președintele Eugen Scriban și managerul de proiect, Dan Ioan Cușnir.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A VIII-a ediție a Simfoniilor de toamnă aduce pe scenă 120 de artiști de elită din Chișinău.
 Vizualizări articol: 2044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
A VIII-a ediție a Simfoniilor de toamnă aduce pe scenă 120 de artiști de elită din Chișinău5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei