Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 137 (7138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tânăr de 21 de ani, rănit grav în urma unui accident violent la intrarea în Suceava, pe fondul vitezei excesive

Vineri, 14 Iunie 2019 (11:07:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Fălticeni, a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, după ce a fost implicat într-un accident rutier violent pe E 85, la intrarea în Suceava, în dreptul Hotelului Imperium. Accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 0.10. Din primele cercetări ale poliției rezultă că Gabriel Pinticanu, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Fălticeni, aflat la volanul unui Seat Leon, cu care circula pe direcția Fălticeni spre Suceava, din cauză că nu a adaptat viteza într-o curbă ușoară la drepta, a pierdut controlul asupra direcției de mers și intrat în coliziune cu temelia de la gardul împrejmuitor de la Hotel Imperium. De aici mașina a fost aruncată peste cap, rostogolindu-se mai bine de 100 de metri.

Șoferul a fost aruncat din autoturism circa 15 metri distanță de locul unde s-a oprit mașina sa.Acul vitezometrului s-a blocat la 100 km/h. Impactul a fost unul deosebit de violent. În urma impactului motorul de la autoturismul marca Seat Leon, s-a desprins de caroserie și a lovit un autoturism marca VW Transporter care se afla parcat regulamentar în parcarea din fața la Hotel Șura Geților. Mașina era a unor turiști belgieni.

Din contrasens, un alt șofer a tras pe dreapta în ultima secundă. Acesta ne-a povestit cum dintr-o dată l-a văzut pe tânărul de 21 de ani cum venea cu viteză, iar după impact a fost doar un nor imens de fum și praf.Primii la fața locului au fost un echipaj de poliție, care se afla cu aparatul radar în zonă.

Tânărul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență, unde se află în stare foarte gravă. Medicii aveau joi noapte un prognostic rezervat, acesta având un traumatism cranian sever. Tânărul a fost operat și este intubat, au transmis vineri dimineață medicii, prognosticul fiind în continuare rezervat.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 21 de ani, rănit grav în urma unui accident violent la intrarea în Suceava, pe fondul vitezei excesive.
 Vizualizări articol: 4663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tânăr de 21 de ani, rănit grav în urma unui accident violent la intrarea în Suceava, pe fondul vitezei excesive5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei