Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 56 (7057)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Spectacol muzical-coregrafic susţinut de elevi ai Şcolii de Arte „Ion Irimescu” Suceava

Vineri, 8 Martie 2019 (12:59:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Public numeros, emoţii și multe aplauze la spectacolul muzical-coregrafic „Azi cânt pentru tine, mamă!” susţinut, joi, 7 martie, de elevi ai Şcolii de Arte „Ion Irimescu” Suceava şi de Ansamblul Folcloric „Bucovina” ce aparţine aceleiaşi şcoli sucevene, la sala Cinema Modern. Pe scenă au urcatgrupuri vocale - clasele profesorilor Maria Macovei, Maria Tanasă, Elena Simionesei, Alexandra Dumbravă, Petru Costache, Cristian Munteanu, alături de elevi de la clasa de chitară, prof. Marius Vrânceanu, prof. Laura Hreniuc, grupuri instrumentale, clasele profesorilor Ghiocel Cioltan, Trifan Leancă, Ionuţ Peiu, Viorel Mocanu, Dan Dumitru, Danuzia Şutu, Mihai Cotos, Bogdan Cotruţ, Ciprian Costea, Grupul de dansatori şi Orchestra Şcolii de Arte, elevi de la secţia artă decorativă, prof. Viorica Moruz, care au susţinut o scurtă prezentare de modă.

Spectacolul a fost prezentat de Alexandra Dumbravă şi Cristian Munteanu. Dirijor: prof. Petru Oloieru, coregraf: Alina Leonte, manager Centrul Cultural Bucovina: Vasile Sorin Filip, director Şcoala de Arte „Ion Irimescu” Suceava: Ion Băiţan.

Publicul numeros, în special mame, bunici, dar și colegi, prieteni ai artiștilor de pe scenă, a primit în dar, cu bucurie, în ajun de 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii, daruri muzicale pline de sensibilitate, de emoţie, dar şi un program de dansuri însoţite de multă voie bună din partea elevilor suceveni. Artiștii (elevi ai Şcolii de Arte „Ion Irimescu” Suceava) au reuşit să emoţioneze femeile din sala de spectacol, să le creeze o sărbătoare, în care ele să se simtă speciale. Fiecare dintre elevi a încercat să redea într-un mod personal mesajul de iubire către mame. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural Bucovina, Şcoala de Arte „Ion Irimescu” Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol muzical-coregrafic susţinut de elevi ai Şcolii de Arte „Ion Irimescu” Suceava.
 Vizualizări articol: 1362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacol muzical-coregrafic susţinut de elevi ai Şcolii de Arte „Ion Irimescu” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei