Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 45 (7046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Imagini șocante: o mașină condusă cu viteză excesivă se zdrobește de un gard

Duminică, 24 Februarie 2019 (12:47:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Un accident grav petrecut în urmă cu mai puțin o săptămână la Vicovu de Jos a fost înregistrat de o cameră de supraveghere. Pe imagini se aude și parțial se vede o mașină scăpată de sub control ce lovește cu o violență extremă gardul unei case, după care este proiectată pe contrasens, într-un podeț. În mașină se aflau doi tineri care au fost răniți grav. Având în vedere violența impactului și faptul că aceștia au fost proiectați în afara mașinii, este aproape o minune că cei doi nu au murit pe loc. Accidentul s-a petrecut în noaptea de 18 spre 19 februarie, în jur de ora 2.50, în centrul comunei Vicovu de Jos, pe DN 2H, principalul drum din localitate. Autoturismul condus cu viteza excesivă (acul vitezometrului s-a blocat la impact la 110 km/h, însă înainte de frânare viteza a fost probabil și mai mare ) a fost scăpat de sub control aparent inexplicabil, ieșind în decor prin dreapta. După cum se vede și pe imagini, mașina a lovit extrem de violent gardul unei locuințe, după care a fost proiectată în timpanul unui podeț de pe sensul opus de mers.Mașina a suferit avarii aproape totale în urma dublului impact devastator. Motorul a sărit din mașină, fiind găsit la aproximativ 20 de metri de locul impactului. Primii martori ajunși la fața locului au anunțat că cei doi tineri din mașină sunt proiectați în afara autoturismului, astfel că nu a fost nevoie de intervenție de descarcerare. Ștefan Carcea, în vârstă de 23 de ani și Nicușor Bolocan, de 22 de ani, ambii din Vicovu de Jos, au ajuns inițial la Spitalul municipal Rădăuți, după care au fost transferați la Spitalul Județean în comă, cu multiple traumatisme la cap. Cei doi tineri continuă să fie internați la Spitalul Județean Suceava, în stare gravă, dar stabilă. Ștefan Carcea, tânărul de de 23 de ani, este internat pe secția de Neurochirurgie, conștient dar confuz, în stare staționară. Al doilea tânăr este internat pe secția de Reanimare. Acesta a avut un traumatism abdominal sever care a fost operat cu succes, însă este ventilat mecanic, sedat, cu leziune gravă la nivel cranio-cerebral. În cazul ambilor, evoluția stării de sănătate este incertă. Polițiștilor nu le-a fost clar cine s-a aflat la volan, deși mai probabil cel care a condus este tânărul de 23 de ani. Ambilor le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Imaginile confirmă ceea ce polițiștii bănuiau încă de la început: șoferul rula cu viteză excesivă. Din păcate, încă un accident în care inconștiența a jucat un rol esențial.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Imagini șocante: o mașină condusă cu viteză excesivă se zdrobește de un gard.
 Vizualizări articol: 1769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Imagini șocante: o mașină condusă cu viteză excesivă se zdrobește de un gard0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei