Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 194 (6904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Noapte groaznică: accidente cu cinci morți, în municipiul Suceava

Luni, 3 Septembrie 2018 (10:17:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

UPDATE Un adevărat carnagiu rutier s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în municipiul Suceava. În două accidente petrecute la ieșirile din oraș au murit nu mai puțin de cinci oameni. Prima tragedie s-a consumat în jurul orei 22.30, la ieșirea din Suceava spre Plopeni, după OMV. Un autocar care circula pe ruta Suceava-Bănești a intrat în plin într-o căruță din față. Căruța a fost făcută praf, iar pasagerii, un bărbat și o femeie, soț și soție, au fost găsiți de echipajele medicale în stop cardio-respirator. S-au încercat manevre de resuscitare, însă pentru bărbatul de 43 de ani și femeia de 40 de ani nu se mai putea face nimic. La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Suceava, cu modulul SMURD, plus două autospeciale de la Serviciul Județean de Ambulanță. Echipajele medicale au preluat și dus la spital și două persoane rănite din autocar. Noaptea începută tragic a continuat cu a doua tragedie, în jurul orei 1.30. La intrarea în Suceava dinspre Ipotești, în zona restaurantului Balada, un autoturism BMW a acroșat un stâlp de iluminat public, după care s-a răsturnat pe cupolă. Accidentul a fost de o violență extremă. Pompierii, deplasați la fața locului cu descarcerarea grea, au găsit trei tineri, toți decedați. La volan s-ar fi aflat un tânăr de 19 ani. Cei trei ar fi plecat de la o terasă din zona Cetății de Scaun, spre municipiul Suceava. Polițiștii au demarat cercetări și vor comunica în scurt timp condițiile în care s-au produs accidentele.

Update 1: Autoturismul BMW implicat în accidentul de la Balada era condus de Ionuț Reuț, în vârstă de 19 ani, din Șcheia. Acesta venea cu viteză dinspre Cetate și, în curba la stânga, a pierdut controlul. BMW-ul a lovit un stâlp, un copac și s-a răsturnat pe cupolă. Se pare că cei trei tineri au fost aruncați din mașină și prinși apoi sub aceasta, astfel că nu a au avut nici o șansă de supraviețuire. În autoturism se mai aflau, ca pasageri, Paul Cătălin Pușcașu, în vârstă de 33 de ani și Adrian Gheorghe Cojocariu, de 31 de ani, ambii din Șcheia. Tânărul care se afla la volan nu era posesor de permis de conducere. 

Update 2: În cazul accidentului dintre autobuz și căruță, atejul hipo a ieșit de pe un drum secundar. Căruțașul intenționa se pare să intre imediat pe strada Constantin Sofroni, în zona caselor noi de după OMV. Practic, autobuzul a lovit căruța din lateral. Șoferul autobuzului s-a trezit pur și simplu cu atelajul hipo în față. Calul nu a fost prins în impact, iar autobuzul a intrat direct în baloții de paie din atelaj. În căruță se aflau soții Dumitru Țurcan, în vârstă de 43 de ani și Liliana Țircan, în vârstă de 40 de ani.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noapte groaznică: accidente cu cinci morți, în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 13979 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Noapte groaznică: accidente cu cinci morți, în municipiul Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei