Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 125 (6835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

O pisică a fost omorâtă cu bâta, de un individ periculos, în cartierul Burdujeni

Vineri, 8 Iunie 2018 (16:21:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
O înregistrare video şocantă, cu un individ înarmat cu o bâtă, care omoară o creatură nevinovată care îi iese în cale – o pisică, a oripilat mii de oameni din întreaga ţară.Filmarea, făcută cu o cameră video de supraveghere, pe strada Jean Bart din municipiul Suceava, în apropierea Gării Burdujeni, a fost postată zilele trecute pe Facebook, de un tânăr, Viorel Andrei, cu rugămintea ca oamenii să-l identifice pe cel care a lovit „cu brutalitate” un animal care nu-i făcuse nimic.Conform acestuia, înfiorătoarea faptă s-a petrecut luni, 4 iunie, în jurul orei 18.30, în apropierea blocului 9A de pe strada Jean Bart.„Haideţi să-i oprim pe aceşti indivizi, care comit asemenea cruzimi”, este îndemnul care i-a determinat pe mulţi oameni să distribuie imaginile video care stârnesc fel de fel de reacţii celor care le vizualizează – de la părere de rău pentru biata creatură jucăuşă, care căuta puţină afecţiune de la cei din jur, până la furie îndreptată contra bestiei cu chip de om care a ucis-o cu zâmbetul pe buze.„Individul cu bâta nu era singur, erau şi alţii cu el, tot înarmaţi cu bâte. Cei care l-au recunoscut în imagini spun că este un tip periculos, cu antecedente penale. Degeaba susţin unii că toate cartierele Sucevei sunt foarte sigure. Sunt zone, precum cea a Gării Burdujeni, în care asemenea situaţii sunt la ordinea zilei. Nu vine nici o patrulă de poliţie seara pe aici, să îi ţină la respect. În locul acelui biet animal putea fi şi un om, dacă îi deranja cu ceva prezenţa sa”, a spus unul dintre locatarii din blocul unde a fost făcută filmarea.Imaginile video au fost trimise şi reprezentanţilor autorităţilor de ordine publică din Suceava, fără a exista vreo reacţie din partea acestora, până acum, deşi problema este evident una care trebuia să-i preocupe, în condiţiile în care patru indivizi înarmaţi cu bâte se agită pe stradă, în plină zi, iar unul dintre ei mai şi loveşte un biet animal, care, cu ultimele puteri, încearcă să fugă, după care se opreşte neputincios, având doar câteva ultime zvâcniri necontrolate.În schimb, cele întâmplate au atras atenţia unei organizaţii de protecţie a animalelor, din Bucureşti, poate chiar Poliţia Animalelor, un reprezentant al acesteia fiind venit la Suceava de joi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O pisică a fost omorâtă cu bâta, de un individ periculos, în cartierul Burdujeni.
 Vizualizări articol: 4076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O pisică a fost omorâtă cu bâta, de un individ periculos, în cartierul Burdujeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei