Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 103 (6813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Un fals călugăr agresiv, ridicat de poliţişti din centrul Sucevei

Joi, 10 Mai 2018 (17:50:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat îmbrăcat în straie de călugăr a fost ridicat de poliţişti din centrul Sucevei, în faţa Bisericii Sf. Înviere, după ce a avut comportament agresiv faţă de mai multe femei. S-a întâmplat joi, în jurul prânzului. Bărbatul a acostat pe stradă o tânără, cerându-i insistent ajutor, spunându-i că nu are unde să doarmă şi are nevoie de bani. Femeia, Olga Vasilaş, speriată, a intrat în sediul firmei Atlantis - birou traduceri, proprietatea soţului ei, în centrul Sucevei, însă individul plin de tupeu a intrat după ea în birou, unde i-a cerut din nou insistent ajutor şi a devenit agresiv, înjurând-o. Acesta ar fi încercat inclusiv să-i smulgă telefonul. În interiorul societăţii erau mai multe femei, una dintre ele apăsând butonul de panică. Individul a părăsit în cele din urmă biroul, însă, în învălmăşeala creată, şi-a pierdut actele. Între timp, oamenii au început să sune la poliţie.

Ovidiu Doroftei, şeful Poliţiei Locale Suceava, sesizat că bărbatul îmbrăcat în călugăr este la Biserica Sf. Înviere, s-a deplasat acolo. L-a abordat diplomat pe bărbatul cu comportament agresiv, până când în zonă au ajuns colegii săi, un echipaj de la Poliţia Locală, dar şi un echipaj de la Poliţia municipiului Suceava. Bărbatul suspect a fost ridicat pentru audieri. Bărbatul îmbrăcat în straie de călugăr şi-a pierdut şi o copie după buletin în învălmăşeala din sediul Atlantis. El se numeşte Florea Rus şi este din satul Burca, comuna Vidra, judeţul Vrancea. Acesta pare a fi din categoria voiajorilor, fiind ajuns de puţină vreme în Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un fals călugăr agresiv, ridicat de poliţişti din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 5019 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un fals călugăr agresiv, ridicat de poliţişti din centrul Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei