Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 nov 2017 - Anul XXII, nr. 251 (6667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Un incendiu puternic a distrus clădirea magazinului și a restaurantului din centrul comunei Vama

Vineri, 3 Noiembrie 2017 (11:23:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un puternic incendiu a distrus în această dimineață clădirea unui magazin și a restaurantului din centrul comunei Vama. Flăcările au fost observate în jurul orei 04.40, când paznicul de la primăria din apropiere a dat alarma. La fața locului au acționat 6 autospeciale și echipaje de pompieri de la detașamentele de pompieri cele mai apropiate, împreună cu pompierii voluntari. Focul s-au extins la întreaga clădire cu parter, etaj și mansardă, flăcările cuprinzând acoperișul pe o suprafață de peste 200 de metri pătrați. Din cauza flăcărilor violente și a temperaturii mari, plafonul primului nivel al clădirii s-a prăbușit în timpul incendiului. În timpul intervenției pompierilor, drumul național DN 17 a fost blocat în totalitate o perioadă de timp, după care circulația a fost reluată pe un singur sens în jurul orei 05.15. La aproximativ 6 ore de la izbucnirea focului, în jurul orei 10.00, pompierii militari și cei voluntari au lichidat ultimele focare ale incendiului și au început cercetările pentru determinarea cauzelor care au dus la izbucnirea focului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu puternic a distrus clădirea magazinului și a restaurantului din centrul comunei Vama.
 Vizualizări articol: 3956 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un incendiu puternic a distrus clădirea magazinului și a restaurantului din centrul comunei Vama0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lichiu sau hencleş, plăcintă cu griş şi prune (reţeta autentică săsească) I se spune ”plăcintă” nu pentru că ar semăna cu clasicele plăcinte din Moldova şi Bucovina, ci pentru că aşa numesc ardelenii orice prăjitură cu cremă sau fructe. Şi este vorba despre o delicioasă prăjitură rustică şi simplă din zona... Citeşte