Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 aug 2017 - Anul XXII, nr. 178 (6594)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Atacul romilor de la Voitinel asupra polițiștilor, surprins în imagini video

Marţi, 8 August 2017 (18:07:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Scenele violente petrecute în timpul incidentul grav de ultraj care a avut loc vineri seară la Voitinel, când doi polițiști, aflați în urmărirea unui bărbat de etnie romă din localitate, au fost înjurați și bătuți cu pietre de mai mulți romi adunați la repezeală pentru a-și ajuta confratele, au fost surprinse în parte pe o înregistrare video. În urma incidentului, a fost nevoie de intervenția mai multor echipaje de poliție și de sprijinul luptătorilor S.A.S., pentru calmarea spiritelor, ancheta de la fața locului finalizându-se cu un dosar penal pentru ultraj și mai multe sancțiuni contravenționale pentru încălcarea ordinii și liniștii publice.

Imaginile de la Voitinel surprind minutele încordate prin care au trecut polițiștii, în momentul în care o întreagă ceată de romi din sat s-a adunat pentru a-i ține partea celui urmărit de oamenii legii. După ce polițiștii i-au somat de mai multe ori pe cei recalcitranți să părăsească zona și să se întoarcă la casele lor, aceștia nu s-au conformat. În jurul orei 19.15, cei doi au reuși să anunțe colegii lor de la Secția de Poliție Rurală Gălănești, care au cerut întăriri la rândul lor din partea Poliției Municipiului Rădăuți. La fața locului au ajuns în scurt timp și luptătorii S.A.S., care au intervenit pentru dispersarea celor adunați în drum. În jurul orei 20.30, câteva zeci de romi cu tot cu copii erau în stradă, înjurându-i de mama focului pe toți cei veniți în uniformă să aplaneze conflictul creat. La un moment dat, unul dintre cei doi mascați, urmăriți în timp ce se retrag de câțiva romi care le cer socoteală, se întoarce și pulverizează înspre ei cu spray lacrimogen iritant. Este momentul în care cei câțiva romi nervoși din cale afară încep să arunce cu pietre înspre polițiști și mașinile acestora.

Din păcate aceste cazuri cu care se confruntă polițiștii nu sunt izolate, de cele mai multe ori dialogul fiind rupt între cei din comunitățile de romi și autorități.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atacul romilor de la Voitinel asupra polițiștilor, surprins în imagini video.
 Vizualizări articol: 4210 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atacul romilor de la Voitinel asupra polițiștilor, surprins în imagini video0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei