Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 iun 2017 - Anul XXII, nr. 137 (6553)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

UPDATE - Absolvenţii de clasa a VIII-a din judeţ au susținut miercuri proba scrisă la Matematică

Miercuri, 21 Iunie 2017 (12:07:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

UPDATE - La proba scrisă de matematică de miercuri, din totalul de 6.188 de elevi de clasa a VIII-a înscriși, 6.049 elevi au fost prezenți și 139 au fost absenți.

 

Absolvenţii de clasa a VIII-a din judeţ au susținut miercuri proba scrisă la Matematică din cadrul evaluării naţionale. Elevii suceveni cu care am stat de vorbă la ieşirea din examen ne-au spus că subiectele nu au fost grele, chiar mai uşoare decât cele de la simulare. Cu toate acestea, al treilea punct, de geometrie, a fost, după cum ne-au spus unii elevi suceveni, cu un gradul de dificultate mai ridicat şi le-a pus ceva probleme.Examenul de matematică a început la ora 09.00, dar candidaţii au trebuit să fie în sălile de concurs cu cel puţin o jumătate de oră înainte şi să prezinte buletinul sau certificatul de naştere. Proba a durat două ore, iar după o oră, orice elev a putut părăsi sala de examen. Elevilor li s-a interzis să intre în clasă cu orice fel de lucrări: manuale, notiţe, însemnări etc., care pot fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu telefoane mobile şi cu orice instrument electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare.Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţiei, următoarea probă la Evaluarea Naţională 2017 va fi pe 22 iunie, examenul la Limba şi literatura maternă pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale. Afişarea rezultatelor se va face pe 26 iunie, până la ora 16:00, iar depunerea contestaţiilor se va face în aceeaşi zi, între orele 16:00-20:00. Rezolvarea contestaţiilor şi afişarea rezultatelor finale după contestaţii se vor face pe 30 iunie. După afişarea rezultatelor finale de la evaluarea naţională, elevii au la dispoziţie doar câteva zile pentru a se hotărî la ce liceu ar fi bine să se înscrie. La prima probă scrisă de la Evaluarea Naţională, Limba şi literatura română, examen care a avut loc luni, 19 iunie, au fost prezenţi 6.066 de absolvenţi de clasa a VIII-a din judeţ, dintr-un total de 6.188 înscrişi. De la proba de luni, 19 iunie, au absentat 122 de elevi, iar doi absolvenţi, unul din Dumbrăveni şi altul de la Broşteni, au susţinut examenul în condiţii speciale din motive medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UPDATE - Absolvenţii de clasa a VIII-a din judeţ au susținut miercuri proba scrisă la Matematică.
 Vizualizări articol: 1668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
UPDATE - Absolvenţii de clasa a VIII-a din judeţ au susținut miercuri proba scrisă la Matematică5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei