Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 apr 2017 - Anul XXII, nr. 86 (6502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Un bărbat şi fiul lui de 5 ani răniţi grav şi o maşină distrusă de flăcări după o depăşire inconştientă

Luni, 17 Aprilie 2017 (09:14:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Accident deosebit de grav pe DN 17, între intersecția cu Trei Movile și Stroiești. Un autoturism care s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini, peste marcajul longitudinal de linie continuă, s-a lovit frontal într-un alt autoturism care circula regulamentar. Mașina șoferului care a provocat accidentul a luat foc după impact și numai intervenția eroică a celorlalți participanți la trafic a făcut ca nimeni să nu fie surprins de flăcări. În ultimele momente, șoferul care era inconștient, blocat la volan, și băiatul acestuia de 5 ani au fost scoși din mașină. Din păcate starea acestora este foarte gravă.Accidentul a s-a produs duminică, în jurul orei 20.45, pe DN 17. Vina pentru producerea acestuia, din primele cercetări, îi aparține șoferul unui Opel Corsa care venea dinspre Gura Humorului spre Suceava. Circula cu viteză, iar în pantă, peste linia continuă, s-a angajat în depăşirea unei coloane de mașini. Cu el în autoturism se mai aflau soția lui, copilul lor de 5 ani, sora șoferului și încă doi pasageri.În momentul în care era angajat în depășirea coloanei de mașini, din față i-a apărut un VW Passat, care circula regulamentar. În mașină se aflau doi soți care megeau la un priveghi în Stroiești. Șoferul Passatului a tras cât a putut de volan dreapta, în speranța că va evita impactul, însă șoferul Opelului Corsa a venit direct spre el, mașinile lovindu-se frontal.Imediat după impact au început să iasă scântei și fum. Ceilalți participanți la trafic, care au oprit din cauza accidentului, au sărit în ajutor cu stingătoare, însă focul devenea tot mai puternic foarte rapid. Din Opel ieșiseră pasagerii, mai puțin șoferul, care era blocat în centura de siguranță, și băiețelul de 5 ani, care se afla între scaunele mașinii. Un bărbat a reușit să-l tragă pe băiat din mașină, în timp ce altcineva a tăiat cu un cuțit centura de siguranță și l-a scos în ultima secundă și pe șofer.În total la Spitalul Județean Suceava au ajuns opt victime. În starea cea mai gravă sunt şoferul vinovat de producerea accidentului, care are un traumatism cranian puternic, și copilul său, care a suferit mai multe leziune abdominale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat şi fiul lui de 5 ani răniţi grav şi o maşină distrusă de flăcări după o depăşire inconştientă.
 Vizualizări articol: 6031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 3 voturi
Un bărbat şi fiul lui de 5 ani răniţi grav şi o maşină distrusă de flăcări după o depăşire inconştientă1.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei