Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 aug 2016 - Anul XXI, nr. 180 (6293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Primul zbor spre Milano de pe Aeroportul Suceava

Miercuri, 3 August 2016 (15:10:03)Click aici pentru VIDEO

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai mare linie aeriană din România, a operat azi, 3 august, primul zbor de la Aeroportul Internațional “Ștefan cel Mare” Suceava spre Milano Bergamo. Cursa va fi operatăde două ori/săptămână, miercurea și duminica. Aceasta este prima rută de la al 9-lea aeroport Wizz Air din România și va fi urmată în scurt timp de o a doua rută cu tarife scăzute, care va asigura conexiunea între Londra Luton și Suceava cu patru zboruri săptămânale, începând cu 19 august. 

Pentru a ura bun venit celui mai nou aeroport românesc din rețeaua WIZZ, compania reduce cu 25% toate tarifele pe rutele din România pentru rezervările efectuate astăzi, 3 august, până la miezul nopții. Biletele pentru cea mai nouă rută sunt deja disponibile pe wizzair.com de la 99 de lei (tarif înainte de reducere, pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse).

Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air, a declarat:“Suntem încântați să începem azi operațiunile de la al 9-lea aeroport din România și să poziționăm Wizz Air printre principalele companii care contribuie la economia locală și la turismul din Suceava și din regiune. Ruta care va fi operată de astăzi facilitează accesul spre Milano Bergamo la tarife reduse. Milano este o destinație foarte populară din multe țări și de la multe aeroporturi și sperăm să devină curând o alegere preferată pentru un scurt city break sau o călătorie de afaceri și pentru clienții din Bucovina. Noua rută evidențiază încă o dată angajamentul WIZZ față de piață, dar și poziția de lider pe care am obținut-o în România mulțumită rețelei diversificate, în continuă dezvoltare, și experienței plăcute la bord, pe care o oferim clienților români, la tarife scăzute.”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul zbor spre Milano de pe Aeroportul Suceava.
 Vizualizări articol: 5787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Primul zbor spre Milano de pe Aeroportul Suceava4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei