Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iun 2016 - Anul XXI, nr. 129 (6242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Traficul feroviar spre Capitală a fost blocat. Suceava a fost ocolită deocamdată de probleme deosebite

Vineri, 3 Iunie 2016 (11:03:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ploile care nu mai contenesc au blocat traficul feroviar de pe magistrala 500 Suceava - Bucureşti, trenurile spre Capitală fiind iniţial anulate vineri dimineaţă. În prezent traficul feroviar spre Bucureşti s-a reluat, dar este redirecţionat prin Iaşi. Trenul IR 1650 care a plecat din Suceava la ora 5.00 a fost oprit în staţia Adjud, în timp ce trenul IR 380 Bucureşti Nord-Suceava a fost oprit şi el înainte de a ajunge în zona critică, Adjud-Pufeşti.

În judeţul Suceava este instituit Cod roşu hidrologic de inundaţii pe râul Bistriţa şi pe afluenţii râului Moldova. Deocamdată, deşi cotele râurilor sunt la niveluri ridicate, până vineri dimineaţă nu s-au înregistrat probleme deosebite.

În municipiul Suceava, vineri dimineaţă, o autoutilitară s-a prăbuşit în asfaltul care s-a surpat, pe strada Mihai Viteazul, lângă Policlinica Suceava.

Joi seară, militarii Detaşamentului de pompieri Fălticeni au intervenit pentru salvarea unor cai rămaşi blocaţi de creşterea debitului pârâului Suha Mare, pe raza comunei Mălini. Caii se aflau izolaţi pe o fâşie de pământ, între viituri cu adâncimea de jumătate de metru şi cu viteză mare, iar apele pârâului erau în continuă creştere.

Comandantul intervenţiei, locotenent-colonel Dănuţ Hladi, a intrat în apă, după ce a fost asigurat, şi a mânat cabalinele către un vad, pe unde acestea au traversat pe malul opus al pârâului. De acolo, caii au fost recuperaţi de stăpân.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul feroviar spre Capitală a fost blocat. Suceava a fost ocolită deocamdată de probleme deosebite.
 Vizualizări articol: 2094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Traficul feroviar spre Capitală a fost blocat. Suceava a fost ocolită deocamdată de probleme deosebite5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei