Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 nov 2015 - Anul XX, nr. 265 (6077)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

50 de bovine şi şapte porci au pierit într-un puternic incendiu la o fermă din Salcea

Vineri, 13 Noiembrie 2015 (13:09:04)Click aici pentru VIDEO

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava şi lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Salcea, Dumbrăveni şi Siminicea au intervenit vineri cu opt autospeciale şi două buldoexcavatoare pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în oraşul Salcea. La faţa locului s-a deplasat Grupa Operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, cu inspectorul şef - generalul de brigadă Ion Burlui, care a preluat comanda intervenţiei.La sosirea echipajelor, ardea clădirea unui adăpost de animale, construită din cărămidă şi beton, cu acoperiş din lemn, izolat cu vată minerală şi cu învelitoare din tablă, existând pericolul de propagare la alte construcţii aflate în imediata apropiere, cu diferite destinaţii (atelier de tâmplărie, hală de producţie, depozit materiale de construcţii, atelier reparaţii auto, depozit de cereale etc.).Incendiul, anunţat la 112 la ora 6.00, a fost lichidat la ora 9:30. A ars întreaga clădire a fermei de animale, pe o suprafaţă de aproximativ 750 de metri pătraţi. S-a degradat acoperişul unui depozit de furaje pe 150 de metri pătraţi.În incendiu au pierit 50 de bovine şi 7 porcine.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coşul de fum (al unei sobe fără acumulare de căldură, folosită pentru încălzirea animalelor) neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar forţele de intervenţie au salvat alte 50 de bovine şi clădirile societăţilor comerciale învecinate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 50 de bovine şi şapte porci au pierit într-un puternic incendiu la o fermă din Salcea.
 Vizualizări articol: 4539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
50 de bovine şi şapte porci au pierit într-un puternic incendiu la o fermă din Salcea5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Legume mediteraneene Pot fi o garnitură ”mai altfel” lângă o friptură, dacă v-ați plictisit de banalul orez sau eternii cartofi. Pot fi și un fel de bază consistent și gustos în perioadele de post. Sunt delicioase, par sofisticate, aduc... Citeşte