Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iul 2015 - Anul XX, nr. 172 (5984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Bătrână la spital, după ce gospodăria i-a fost cuprinsă de flăcări

Marţi, 28 Iulie 2015 (11:04:04)Click aici pentru VIDEO
O bătrână de 78 de ani, din satul Dănila, comuna Dărmăneşti, a ajuns la spital în noaptea de luni spre marţi, după ce gospodăria i-a fost cuprinsă de flăcări.Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria Veronicăi M., incendiul fiind anunţat la 112 la ora 1.50.La sosirea echipajelor, ardeau violent casa de locuit şi acoperişul garajului, existând pericolul de propagare la alte anexe şi la o gospodărie învecinată.Incendiul a fost lichidat la ora 5:50.Au ars casa de locuit pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi, acoperişul garajului pe 30 de metri pătraţi, precum şi bunuri materiale din interiorul celor două clădiri.Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical de urgenţă proprietarei, în vârstă de 78 de ani, care a suferit un traumatism toracic prin cădere de la acelaşi nivel. Militarii au transportat-o apoi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.De asemenea, tot pe timpul misiunii, au fost găsite şi evacuate la timp patru butelii de aragaz, care prezentau un real pericol, atât pentru salvatori, cât şi pentru persoanele şi clădirile aflate în vecinătate. Recipientele au fost răcite şi transportate într-un loc care să confere siguranţă.„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un aparat electric lăsat sub tensiune”, se precizează în comunicatul poliţiei.Pompierii au salvat garajul, anexele şi locuinţa învecinată.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână la spital, după ce gospodăria i-a fost cuprinsă de flăcări.
 Vizualizări articol: 1602 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrână la spital, după ce gospodăria i-a fost cuprinsă de flăcări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale fierte-n bostan, în gura sobei Nu că-s moldoveancă ("pe trei sferturi", ca să nu fac nedreptate "sfertului" meu de rucăreancă - bunicii dinspre tată, adică), dar zic aşa: bucate mai gustoase ca-n Moldova smântânii şi-a plăcintelor n-ai să găseşti... Citeşte