Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 apr 2015 - Anul XX, nr. 77 (5889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Drumul european E85, blocat în zona Grăniceşti-Ratoş

Vineri, 3 Aprilie 2015 (14:01:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Iarna s-a întors în forţă în noaptea de joi spre vineri şi, aşa cum se întâmplă de ani buni, a prins nepregătite autorităţile judeţene şi drumarii. De la intersecţia care duce spre municipiul Rădăuţi drumul european 85 a fost acoperit cu gheaţă şi zăpadă, iar circulaţia rutieră s-a transformat într-un adevărat coşmar. Chiar dacă ninge încă de dimineaţă, drumarii nu au aruncat material antiderapant, ceea ce a condus la mari probleme în trafic. Mai multe autovehicule au ajuns în şanţuri din cauza poleiului de pe carosabil, iar un tir s-a pus de-a latul drumului european, în apropiere de Bălcăuţi, ceea ce a dus la blocarea traficului rutier. Practic, începând cu ora 12.00, s-au format coloane întregi de maşini, pe ambele sensuri de mers, atât spre Suceava, cât şi spre Siret, iar cei mai mulţi dintre şoferi au preferat să tragă pe dreapta pentru a nu avea neplăceri. Ca urmare a viscolului, vizibilitatea în zonă este scăzută, sub 20 de metri, iar vântul care suflă în rafale, uneori şi cu aproape 100 km/h creează probleme suplimentare. Tot din cauza vântului puternic, mai multe localităţi au rămas fără energie electrică. Este vorba de localităţile Şerbăuţi, Calafindeşti, Bălcăuţi, Grămeşti şi Muşeniţa.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumul european E85, blocat în zona Grăniceşti-Ratoş.
 Vizualizări articol: 6254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Drumul european E85, blocat în zona Grăniceşti-Ratoş3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de peste ca la Manastirea Dervent La Manastirea Dervent, inaltata pe un gorgan de langa ostroavele Dunarii, ziua binecuvantata a Intrarii Domnului in Ierusalim e asteptata intotdeauna cu bucate alese, intre care cele din peste se afla la loc de cinste. Retetele sunt ale locului, in... Citeşte