Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2015 - Anul XX, nr. 76 (5888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragedie la indigo

Accident cu trei morţi, după ce un tir s-a răsturnat în curtea unei case

Joi, 2 Aprilie 2015 (15:47:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Trei oameni au murit în urma unui groaznic accident rutier, care s-a petrecut joi, în jurul orei 12, pe DN 17, pe raza satului Prisaca Dornei, comuna Vama. Un tir încărcat cu cherestea, care circula dinspre Câmpulung Moldovenesc, a fost scăpat de sub control într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a rulat necontrolat în jur de 50 de metri, după care s-a răsturnat în curtea unei case, toţi cei trei bărbaţi aflaţi în cabina autotrenului au murit sfârtecaţi între fiarele contorsionate ale colosului. Pompierii au intervenit cu autospeciale de descarcerări grele şi au solicitat intervenţia unei macarale pentru a putea ridica în primul rând cabina şi a extrage cele trei victime. Din primele informaţii, cei trei bărbaţi decedaţi sunt din localitate Băicoi, judeţul Prahova. Aceştia plecaseră cu câteva minute înainte de accident dintr-un restaurant din Câmpulung Moldovenesc.

Traficul în zonă a fost blocat în totalitate peste 3 ore, circulaţia fiind reluată pe un singur fir abia în jurul orei 15.30. Pe lângă faptul că operaţiunea de îndepărtare de pe carosabil a utilajului greu a fost foarte dificilă, pompierii au mai lucrat şi pentru curăţarea asfaltului de motorina scursă din rezervorul spart al autotrenului. În aceste condiţii, pe DN 17 s-au format cozi imense, dinspre Câmpulung Moldovenesc coloana de maşini ajungând până în zona gării Câmpulung Est.

Cumplitul accident s-a petrecut la câţiva metri de locul în care, în mai 2013, au murit alţi patru oameni în condiţii aproape identice. Atunci, un tir scăpat de sub control s-a prăbuşit în curtea aceleiaşi case. Atunci au murit cei doi bărbaţi din cabina autotrenului şi încă doi oameni, tată şi fiică, ce se aflau într-un leagăn în curtea casei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu trei morţi, după ce un tir s-a răsturnat în curtea unei case.
 Vizualizări articol: 17336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 10 voturi
Accident cu trei morţi, după ce un tir s-a răsturnat în curtea unei case4.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de mazăre În toate cele patru țări ale Maramureșului, la fasole îi zice... mazăre. Iar în Apuseni, moții fac, în zilele de post, bucate din mazăre de cucuruz. Adică, tot din fasole. Știind toate astea, mai că nu-ți mai vine să-l iei... Citeşte