Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 feb 2015 - Anul XX, nr. 28 (5840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

A furat dintr-un hipermarket şi l-a bătut pe agentul de pază care l-a prins

Joi, 5 Februarie 2015 (16:54:13)Click aici pentru VIDEO
Un agent de pază al unui hipermarket din municipiul Rădăuţi a fost agresat marţi, în timpul serviciului, de un tânăr pe care îl surprinsese în timp ce încerca să plece cu un parfum furat din magazin.Victima a relatat că, în timp ce se afla la pupitrul camerelor de supraveghere video din magazin, a observat un bărbat şi o femeie care s-au deplasat în raioanele magazinului, în cărucior aflându-se un copil de circa 2 ani. La un moment dat, bărbatul a luat de la raionul cosmetice o cutie de carton, de culoare neagră, în care se afla un parfum, pe care i-a dat-o în mână copilului. La ieşire, în dreptul casei de marcaj, bărbatul a împins căruciorul în care se afla copilul cu respectiva cutie în mână, fără ca acest produs să fie înregistrat, după care a prezentat la casa de marcat diverse produse pe care le-a achitat.În acel moment agentul de pază a ieşit din cabina de supraveghere, în holul de ieşire, unde l-a întrebat pe bărbatul respectiv despre cutia luată din raft şi neachitată la casă. Bărbatul a reacţionat şi l-a lovit pe agentul de pază, fără ca persoanele prezente în magazin, angajaţi sau clienţi, să riposteze în vreun fel, după care a părăsit incinta. În urma activităţilor investigative efectuate au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptelor ca fiind Robert L., de 23 ani, şi Elena B., de 19 ani, concubini, ambii din municipiul Rădăuți.Agentul de pază agresat a fost examinat medical şi i s-a eliberat certificat medico-legal conform căruia necesită 7-8 zile îngrijiri medicale.Față de Elena B. s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de complicitate la furt calificat, fiind cercetată în stare de libertate.Față de agresor s-a pus în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cursul zilei joi, după audierea acestuia, s-a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A furat dintr-un hipermarket şi l-a bătut pe agentul de pază care l-a prins.
 Vizualizări articol: 2953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
A furat dintr-un hipermarket şi l-a bătut pe agentul de pază care l-a prins5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa ne bagam p...in hotii din magazine trimis de
( 5 feb 2015, 17:57:50
trebuia ca angajatii sa sara toti si sa-l bata pe jegosul ala de hot de sa-l ia cu salvarea
2.   Ce trebuia sa se intample: trimis de
( 5 feb 2015, 21:13:58
Paznicul trebuia sa aiba un aparat de socuri si cand vedea ca persoana devine agresiva si incepe sa atace, ii prejea tupeul un pic pana se calma si asteptau politia.

Nu ca nu e curajos ca l-a tinut pe smecher.
Acum la inchisoare cu el lasand in urma o femei si un copil de 2 ani.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș de iarnă Dintotdeauna, zemurile au fost considerate o binefacere pentru stomac. Calde sau reci, dese, drese, concentrate, cu pâine sau „goale”, cu legume ori simple fierturi, ele n-au dezamăgit niciodată. De aceea le iubim, le respectăm și... Citeşte